Yritys, tule näkyväksi tulevalle työntekijällesi!

Yritys, tule näkyväksi tulevalle työntekijällesi!

Uratehdas rakentaa aitoja siltoja korkeastikoulutetuille työnhakijoillemme ja yrityksille!

Julkaisemme oman toiminnan ohessa avoimia työpaikkoja ja koulutusmahdollisuuksia, koska haluamme asiakkaamme työllistyvät aidosti!

Tämä ei ole päätyömme, mutta teemme sen ilolla työmme ohessa, koska usein työnhakijallakin on haaste jaksaa selata ja etsiä se oma duuni eri formaateista, itse työnhaun ja haastatteluiden lisäksi. Työnhaku käy siis työstä, joka edellyttää toimivat rutiinit.

Toimintaohje yrityksille:

Lähetä meille julkaisukelpoinen valmis materiaali sekä somekelpoiset kuvat.

Julkaisemme viikoittaisessa uutiskirjeessä kaikille asiakkaillemme, sekä sidosryhmille jotka puolestaan levittävät meidän sanaa omille verkostoille. Muut kanavat;  Blogi, FB, Instagran, LinkedIn, Twitter.

LinkedIn Uratehdas ryhmä käsittää tällä hetkellä 2500hlö.  Täällä voi postailla täysin vapaasti avoimista mahdollisuuksista tai herättää keskustelua talentin löytämiseksi. (2) Uratehdas | Groups | LinkedIn

Järjestämme vuosittain myös Walk For Jobs tapahtuman, aidon ja avoimen matalankynnyksen kohtaamispaikan yrityksille ja työntekijöille.

Etävuotena 2021 Walk for Jobs toteutus on ollut virtuaalinen.

Ilmoittautumiset  ja kiinnostukset tähän tapahtumaan voi tuleville vuosille informoida meille, tai ilmoittautua www.sivujen linkistä ja toimittaa logot etukäteen jotta markkinointimme onnistuu.

Ilmoituksen materiaalit suoraan meille ja julkaisuajankohtaan toive. Kuittaamme ajankohdan jolloin julkaistaan.

Pidätämme oikeuden jättää julkaisematta, mikäli julkaisut ruuhkautuvat arkisessa toiminnassamme tai julkaisujonossa.

Tavoitatte meidät:

uratehdas@uratehdas.fi

markku.haikio@uratehdas.fi

birgitta.koskinen@uratehdas.fi

Imoittaudu tuleviin Walk For Jobs tapahtumiin tästä: ( Linkki julkaistaan myöhemmin )

Lisää Uratehtaan toiminnasta voitte kurkata alla olevasta linkistä, Tampereen kaupungin työllisyyspalvelujen työnhakuinfon tuottamasta streemistä korkeakoulutetuille nuorille. Uratehtaan osuus on noin pulivälistä loppuun!

https://youtu.be/bjj2Av8yBso?t=1     


 

 

 

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry