Yrityksille

Uratehdas on toiminut hankkeena ja hankkeen rahoitus päättyy 31.12.2021. Uratehdas kiittää ja kumartaa asiakkaitaan, sidosryhmiä sekä yhteistyökumppaneitaan kuluneista vuosista. Uratehtaan toiminta jatkuu normaalisti vuoden 2021 loppuun.
 
Kunnioittavin terveisin,
 

Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry:n hallitus

Uratehtaan palvelut yrityksille

Uratehtaalla on monen sortin korkeakoulutettuja tai muuten asiantuntija- ja johtotehtäviin työelämän kuljettamia osaajia. Suurin osa uratehtaalaisista on jo monissa liemissä marinoituneita oman alansa ammattilaisia. Ja tällä hetkellä vapailla markkinoilla – heti valmiina palvelukseesi!

Uratehdas auttaa sopivan osaajan löytämisessä

Uratehtaan yhteistyökumppanina saat viestisi perille haluamallesi kohderyhmälle helposti, paikallisesti ja nopeasti:

  1. Välittämme työpaikkailmoituksen Uratehtaan some-kanaviin ja kerromme siitä myös työnhakijoille sähköpostitse lähetettävässä viikkokirjeessä. Voit myös itse ilmoittaa työpaikasta Uratehtaan LinkedIn-ryhmässä.
  2. Jos kyseessä on hiljainen haku, etsimme sinulle sopivilla kriteereillä parhaita osaaja-ehdokkaita pätevästä osallistujajoukostamme.
  3. Voimme myös julkaista työpaikkailmoituksen pelkällä tehtävänkuvauksella työnhakijoille lähetettävässä viikkokirjeessä. Ja mietitään yhdessä miten Uratehdas voi edistää sopivan osaajan löytymistä!
  4. Tule tapaamaan yrityksesi tarpeisiin soveltuvia osaajia Uratehtaalle! Voit pitää yritysesittelyn tai järjestämme vaikka pikahaastatteluja. Mainio tapa aloittaa yhteistyö ja löytää yritykseesi sopiva uusi henkilö! Voimme myös tulla Uratehtaalta porukalla vierailemaan yrityksessäsi.
  5. Uratehdas järjestää vuosittain liikunnallisen Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman – tervetuloa mukaan!

Yhteistyö on yrityksille maksutonta.

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry