Walk for Jobs 2018

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille!

 

Walk For Jobs

 

pe 14.9.2018

klo 9 – 12

Pyynikin urheilukenttä

 

Jo 7. kertaa järjestettävä Walk For Jobs kerää yhteen rekrytoivat yritykset ja pirkanmaalaiset aktiiviset työnhakijat, jotka ovat korkeakoulutettuja, vastaavissa tehtävissä toimineita tai pian valmistuvia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Walk For Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle ”goretexeissäsi”, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy. Tapahtumaan osallistumisen tiedetään aiheuttaneen työllistymistä.

Tapahtuma on maksuton.

Työnhaussa on mukana ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. seuraavilta aloilta: markkinointi, myynti, taloushallinto, HR, viestintä, ICT, logistiikka, suunnittelu, sähkö, kone, automaatio ja kiinteistöala.

 

Ohjelma:

8:30    Ilmoittautuminen työnhakijoille kentällä alkaa (suosittelemme ennakkoilmoittautumista)

9:00    Avaussanat ja alkulämmittely

9:15     Keskustelut urheilukenttää kiertäen, verkostoitumista

11:50   Päätössanat

Tapahtumapaikkana on Pyynikin urheilukenttä (F.E. Sillanpäänkatu, 33230 Tampere).

Tapahtumassa on tarjolla kahvia, teetä, vettä ja pientä purtavaa.

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Lue Walk for Jobs -vinkit: Konkari kertoo miksi kannattaa osallistua Walk for Jobsiin

 

Walk for Jobs somessa

 

@WalkForJobsTre Facebookissa

@walkforjobs Twitterissä

Jaathan tietoa tapahtumasta eteenpäin, kiitos!

Haasta yritys mukaan Walk for Jobsiin!

 

Mukaan ilmoittautuneita yrityksiä:

 

Adecco Finland Oy

Hei työnhakija – Meillä on monta asiakasyritystä, jotka etsivät kaltaistasi osaajaa! Olitpa hakemassa ensimmäistä tai seuraavaa työpaikkaasi, hyvät verkostot ovat avuksi. Maailman johtavana henkilöstöpalveluyrityksenä me Adeccolaiset voimme auttaa sinua löytämään työn, joka sopii juuri tämän hetken tilanteeseesi. Meiltä löydät työpaikkoja jokaiseen tilanteeseen; osa-aikaisia työpaikkoja, vakituisia työpaikkoja, sesonkityötä ja määräaikaisia pestejä. Etsimme tekijöitä eri toimialoille, aina siivoojista logistiikkaan ja teollisuuteen sekä toimihenkilöitä assistenteista asiantuntijoihin. Tervetuloa löytämään juuri itsellesi sopiva työpaikka!

Alen Consulting Oy

Kauttamme haetaan jatkuvasti osaajia monille eri toimialoille, kuten kiinteistönhuoltoon, myyntiin, teollisuuteen ja tuotantoon sekä ravintola-alalle. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita niin työuraansa aloitteleville tekijöille kuin kokeneille konkareillekin! Etsitpä sitten kokoaikaista tai osa-aikaista työtä, löydät kauttamme monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin.

ALTEN Finland

ALTEN can offer outstanding careers to talented candidates all over the world. We want to be the first choice for our customers and employees. We are a full service provider, serving the whole of Finland. was founded in Raahe in 1969 as its history. Today, ALTEN Finland employs almost 500 engineering professionals in eleven locations: Espoo, Hyvinkää, Lahti, Kotka, Hämeenlinna, Tampere, Jyväskylä, Paimio, Raahe, Kokkola and Oulu. The clients of ALTEN Finland are industrial companies, electrical distribution companies and real estate owners. The employees of ALTEN Finland are mostly specialists in technical roles. With the backup of ALTEN Group, we are confident to respond to any request of technical specialist services. See you at ALTEN!

Balata Henkilöstöpalvelut Oy

Hei, korkeasti koulutettu osaaja! Etsitkö lyhytkestoista projektia tai uusia ammatillisia haasteita? Työllisty Balata Henkilöstöpalveluiden kautta nopeasti projekti- ja vuokratyöhön. Välitämme asiantuntijoita yritysten tarpeisiin osa- ja kokoaikaisiin työtehtäviin. Balata on Mamworkin yhteistyökumppani Pirkanmaalla. Balatan arvoja ovat työntekijöistä välittäminen ja yhteisöllisyys. Meille on tärkeää jokaisen kauttamme työllistyvän korkeasti koulutetun asiantuntijan henkilökohtainen huomiointi ja työhyvinvointi. Suunnitellaan yhdessä urapolkuasi – nähdään Walk for Jobs -tapahtumassa!

Bittium

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: mm. Embedded Linux SW, Embedded RTOS, Ohjelmoiva Scrum Master, Testiautomaatio-osaaja, FrontEnd/BackEnd osaajat jne. Myös muita mahdollisuuksia, kannattaa jututtaa ja kysyä lisää!

Cinia

Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä loppukäyttäjien, eri alojen ammattilaisten kanssa. Cinian ohjelmistoratkaisujen toimipisteet löydät Tampereelta Naulakadulta, Jyväskylästä ja Helsingistä. Cinian rekrytointitarpeet kohdistuvat erityisesti teknisiin osaajiin: UX-/UI-designer, ohjelmistoarkkitehti, testaaja, ohjelmistokehittäjä ja projektipäällikkö. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Tyypillisin asetelma viime aikoina on ollut Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologiolla toteutettu kokonaisuus. Tavataan Pyynikillä!

Eatech

Haemme koodikkaaseen paikkaan jatkuvasti ohjelmistoalan osaajia, erityisesti ohjelmistosuunnittelijoita fullstack- tai mobiilikehityksen tehtäviin. Aika ajoin rekrytoimme lisää myös projektipäälliköitä, testaajia sekä järjestelmäasiantuntijoita. Tutustumme tarkasti myös avoimiin hakemuksiin joten tule juttelemaan ja kertomaan itsestäsi! Suurin osa eatechilaisista työskentelee Tampereen Hervannassa, mutta meillä on toimistot myös Tampereen keskustassa Tulli Business Parkissa sekä Helsingin Vallilassa. Suunnitelmissa on, että Etteplanin tytäryhtiö Soikea Solutions Oy:n kanssa muodostamme jatkossa yli 200 henkilön ketterien ohjelmistokehittäjien kokonaisuuden.

ECAM Consulting Oy

Asiakasyrityksemme etsivät erilaisiin toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin itselleen tekijöitä. Toimenkuvat kohdentuvat mm. seuraaviin tehtäviin: assistenttitehtävät, myynnin- ja markkinoinnin tehtävät, taloushallinto, insinööritehtävät, ict-toimenkuvat, yrityksen kehitystehtävät ja johto.

Eilakaisla Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Hallinto, talous, asiakaspalvelu ja myynti.

Elisa Oyj

Etsimme jatkuvasti mm. Elisan IT-liiketoimintoihin System Specialisteja: Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan. Työssä menestyminen edellyttää
– Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden hyvää osaamista
– Vahvaa kokemusta puhelintyöskentelystä ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
– Asiakaskeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa
– Tahtoa tehdä laadukasta tulosta sekä aloitteellista ja vastuullista työotetta
– Kiinnostusta työskennellä tiimissä mutta myös kykyä toimia itsenäisesti
– Hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä positiivista ja reipasta asennetta asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisessa
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Etteplan Oy

Etteplan on kiinnostunut monipuolisesta teknisestä osaamisesta. Haemme niin tekniseen dokumentointiin, mekaniikkasuunnitteluun kuin sulautettujen järjestelmien ja IoT:n osaajia.

F9 Distribution Oy

F9 Distribution Oy on suomalainen, yrittäjävetoinen it- ja kodinelektroniikkajakelija. Edustukseemme kuuluu tietotekniikan, viihde-elektroniikan ja kodinkoneiden laatutuotteita alan johtavilta valmistajilta. F9 henkilökunta koostuu tukkuliiketoiminnan ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus markkinoista, asiakkaista, jakelutoiminnasta sekä teknologiasta. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä.

FläktGroup Finland Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: insinöörit.

Haltu Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Ohjelmistoalan osaajat, tekniset projektipäälliköt, mobiilikehittäjät. Teknologiat: Python/ Django, React Native.

Henkilöstötalo Voima

Tarjoamme useilla eri toimialoilla toimiville asiakasyrityksillemme rekrytointi-, suorahaku- ja henkilöstövuokrauspalveluita. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat työntekijöistä ja asiantuntijoista aina yritysjohtoon asti. Tule rohkeasti esittelemään osaamistasi, niin katsotaan voisimmeko tarjota sinulle joko heti tai myöhemmin uusia urapolkuja.

InHunt Group Oy

Teemme asiakasyrityksillemme suorahakua ja haemme osaajia asiantuntija-, toimihenkilö- ja ylemmän johtotason tehtäviin. Linkittäydy verkostoomme myös kutsumalla Tapio Joki LinkedIn-kontaktiksesi.

Intopalo Oy

We’re interested in ICT professionals, skilled developers for several technology areas, who are capable of and interested in working in a self-managing modern organization and fueled by a desire to grow together to our fullest potential.

Leanware Oy

Leanware Oy on tuotannon ja sisälogistiikan asiantuntija- ja ohjelmistotalo. Yli 200 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan asiakkaillemme. Leanware on varastonhallinta- ja tuotannonohjausjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa! Meiltä löytyy alan johtavaa prosessi-, ohjelmisto- ja projektiosaamista. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, jossa työskentelee noin 100 henkilöä. Etsimme teknisistä haasteista syttyviä, oppimishaluisia ja tiimityötaitoisia ohjelmisto-osaajia mm. Software Specialistin rooliin. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta aloittelemassa uraasi. Projektiemme teknisiä avainsanoja on .NET, C#, SQL ja Angular.

Magic Cloud

Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua! Olemme suomalainen pilvipalvelutarjoaja, joka tuottaa asiakkaidensa pilvipalvelut omasta, Suomessa sijaitsevasta palvelinkeskuksestaan. Etsimme tällä hetkellä erityisesti pilvipalvelu- ja järjestelmäarkkitehteja tekniseen kehitystiimiimme Tampereelle. Kasvu tarvitsee toki tekijöitä jokaiselle osa-alueelle, joten myös ICT-myynnin tai teknisen tukipalvelun taitajien kannattaa vaihtaa kanssamme muutama sana.

ManpowerGroup Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Myynti/markkinointi, toimisto, call center, IT, tekninen ala, logistiikka, tuotanto, asiantuntijatehtävät.

Moretag Oy

Etsimme aina uusia osaajia joukkoomme. Tällä hetkellä olemme kiinnostuneita mm. sisällöntuottajista, visuaalisista suunnittelijoista sekä WordPress-koodareista. Autamme myös useaa asiakastamme löytämään uusia työkavereita, joten kukapa tietää vaikka keskustelujen avulla löytyisi useampikin mahdollisuus tarjolle.

MPS

Etsimme asiakasyrityksillemme erilaisia osaajia pääosin teknisen ja kaupallisen alan johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtäviin.

Nokia Solutions and Networks Oy

Nokia is developing the leading edge 5G solutions in Tampere. We are looking for System-on-Chip (SoC) Engineers. If you are passionate about technology, have high motivation to learn new and like to work in international team, come and join us!

Onnibus.com

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Kaupallisen suunnittelun, dynaamisen hinnoittelun ja esimiestehtävien osaajat.

Posire Oy

Posire Oy on uudenlainen ja innovatiivinen rekrytointiyritys. Etsimme Posireen monipuolisia osaajia, joilla on tekemisen meininki. Oletko motivoitunut ja asenteeltasi tehtäviin sitoutunut? Rakennamme työmahdollisuuksia ja -kokonaisuuksia osaaville työnhakijoille. Työntekijänämme pääset osaksi tiimiämme. Voit hyödyntää ja kartuttaa omaa osaamistasi sekä Posiressa että asiakasyrityksissämme. Tervetuloa joukkoomme!

RD Velho Oy

Moro! Haemme asiantuntevaan, huumorintajuiseen ja välittömään velhomaiseen joukkoomme ohjelmistosuunnittelijoita (Sulautetut järjestelmät, DevOps, Web ja Mobiili), tietoturvaan erikoistuneita ohjelmistokehittäjiä, teknisiä dokumentoijia sekä mekaniikkasuunnittelijoita. Meitä on jo liki 300 asiantuntijaa Tampereella (Hatanpää), Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Vantaalla, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa. Mikäli oman osaamisalueesi työpaikkoja ei ole juuri nyt avoinna, jätä piilotyöpaikkahakemus. Tutustutaan!

Roima Intelligence Oy

Haemme niin kokeneita konkareita kuin vastavalmistuneita, jotka haluavat oppia huippuosaajiksi. Työtehtäviä on tällä hetkellä tarjolla niin projektipäälliköille, business ja sovellus konsulteille, ohjelmistokehittäjille kuin konenäön osaajille. Mahdollisia sijainti paikkakuntia ovat Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori ja Espoo.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy hakee jatkuvasti osaajia alalle kuin alalle! Välitämme työntekijöitä erityisen paljon teollisuuden aloillle.

Saranen Consulting Oy

Toteutamme uusiin osaamisalueisiin keskittyviä rekrytoivia koulutusohjelmia, joiden kautta asiakkaamme löytävät ja kouluttavat uusia asiantuntijoita. Ohjelmat ovat joko yksittäisille yrityksille räätälöityjä tai tietylle toimialalle suunnattuja toteutuksia. Ohjelmissa tavoitteena on tuottaa yrityksille uusia työntekijöitä, joilla on oman alansa uusin osaaminen ja täten helpottaa rekrytointityötä. Tule keskustelemaan rekrytoivista koulutusohjelmista, työnhausta tai millaista työtä Sarasella tehdään.

Smartmile

Are you interested in working in an agile but process-oriented start-up? We are looking for talents to join our team! We are looking for people with curious and proactive minds, with the right attitude and offer you loads of opportunities to grow professionally as well as a fun, international team where your ideas and insights are valued. You can be an awesome developer, marketer, sales person or a human resources specialist, you name it! Our team is growing fast around the globe and we need people from various fields to join our mission of making parcel delivery efficient, fun and sustainable through our open and shared parcel machines.

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Haluamme auttaa sinua unelmiesi työpaikan etsimisessä. Tule juttelemaan kanssamme ja kartoitetaan olisiko nykyisissä asiakasyrityksissämme sinulle sopivia tehtäviä. Teemme rekrytointeja ja henkilöstövuokrausta muun muassa taloushallinnon, rakennusalan, työnjohdon, viestinnän ja myynnin/markkinoinnin tehtäviin. Saamme kuitenkin yksittäisiä toimeksiantoja varsin moninaisiin asiantuntijatehtäviin ja siksi haluammekin tutustua monipuolisesti erilaisiin osaajiin. Jutellaan ja tutustutaan puolin ja toisin!

Studentwork

Olemme nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista. Meillä on toimistot Tampereella, Helsingissä ja Oulussa, mutta tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ympäri Suomen. Olemme kiinnostuneita erityisesti kaupallisen ja teknisen alan korkeakouluopiskelijoista, vastavalmistuneista tai uransa alkuvaiheessa olevia henkilöistä, mutta myös muiden alojen osaajille on tarvetta. Meille nuori osaaja on ennen kaikkea asennetta, joka ikään katsomatta kertoo, että haluat kehittyä ja ottaa vastuuta, sekä omaat intoa ja nälkää oppia uutta. Tule siis keskustelemaan kanssamme ja luo Uratilin sivuillamme, jotta voit jäädä rekrytoijiemme haaviin ja löytää unelmiesi työpaikan!

Talent Center Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Erityisesti sähkö- automaatio- robotiikka- ohjelmointi-insinöörit ja DI:t. Meillä on tarjolla myös tuotanto – rakennus- ja maarakennus sekä toimistoalan työpaikkoja Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Talent Center Pirkanmaa 

Olemme kiinnostuneita rakennusalan osaajista, maanrakennusalan osaajista, ravintola-alan osaajista, siivousalan osaajista, sähköalan osaajista, kaupan alan osaajista, kuljetusalan osaajista. Tarjoamme rekrytointi-ja vuokratyövoimapalveluja kaikilla toimialoilla, joten tarve on myös muiden toimialojen osaajista.

Teleste Information Solutions Oy

We are looking for senior and junior level Software Engineers (SW Developers and DevOps Engineers) to various roles in Tampere.
Teleste Information Solutions Oy (a subsidiary of Teleste Corporation) is a leading provider of reliable passenger information systems and solutions for diverse on-board, station and display applications. Our solutions guide your use of public transportation and bring you timely and accurate travel information on every step of your journey.

Triuvare Oy

Olemme kiinnostuneita sosiaalisista ja asiakaspalveluhenkisistä osaajista. Rekrytointifilosofiamme on aina ollut, että painotamme uusissa tyypeissä aina ennemmin sosiaalista lahjakkuutta ja mukavaa luonnetta, kuin kovaa teknistä osaamista. On helpompi opettaa palomuurin konfigurointia kuin tiimitaitoja.

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy

Kauttamme työllistyy osaajia monipuolisesti eri aloille, ja olemmekin kiinnostuneet tapaamaan monen alan osaajia.

Workpower Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Olemme henkilöstöpalveluyritys, jolla on toimintaa kaikilla toimialoilla.

 

Paikalla myös:

Ensimetri

Uusyrityskeskusverkosto tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille.

Insinööriliiton uravalmentaja

Tampereen Insinöörit

Tradenomiliiton uravalmentaja

TreStart / Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut

TreStart on osa monipuolisia Tampereen kaupungin työllisyyspalveluita. Tulemme paikalle Duunibussilla! Mukana myös muita palveluita, kuten yrityskoordinaattorit (mm. tietoa alueen piilotyöpaikoista), kasvunpajat.fi (yritysten ja osaajien työpajoja) ja monia muita yrityksille ja työnhakijoille suunnattuja palveluita työllistymiseen ja työllistämiseen. TreStart on palvelukonsepti, jossa osaavat ja kokeneet työnhakijat kohtaavat pirkanmaalaiset yritykset tavoitteenaan luoda uusia työpaikkoja.

Uratehdas

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Tiina Keskinen
tiina.keskinen@uratehdas.fi
050 558 6166

Jaana Taskula
jaana.taskula@uratehdas.fi
050 408 1180

 

Walk for Jobs -tapahtuman järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti. Tapahtuma toteutetaan jo 7. kertaa. Tapahtumista saatu palaute on ollut erittäin hyvää ja tapahtuma järjestetään nykyään myös Helsingissä, tänä vuonna 21.9.2018 Espoon Otahallissa. Tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen. Sen ja lisätietoa löydät täältä.

Uratehdas on Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry:n vuonna 2009 alkanut projekti, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille henkilöille heidän etsiessä seuraavaa työpaikkaansa. Järjestämme työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, workshoppeja, työnhaun sparrausryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on työnhakijoille maksutonta ja vapaaehtoista. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu sekä Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry