Walk for Jobs -yritykset 2019

Adecco Finland Oy

Olemme kiinnostuneita esim. eri teknisten alojen osaajista, myynnin tekijöistä ja taloushallinnon ammattilaisista sekä muista toimihenkilötehtävistä kiinnostuneista työnhakijoista.

 

Alen Consulting Oy

Kauttamme haetaan jatkuvasti osaajia monille eri toimialoille, kuten kiinteistönhuoltoon, myyntiin, teollisuuteen ja tuotantoon sekä ravintola-alalle. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita niin työuraansa aloitteleville, reippaille nuorille kuin kokeneille konkareillekin! Etsitpä sitten kokoaikaista tai osa-aikaista työtä, löydät kauttamme monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin. Tervetuloa tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme!

 

ALTEN Finland

Olemme kiinnostuneita erityisesti teknisen alan suunnittelijoista ja konsulteista.

 

Bittium

Olemme kiinnostuneet erityisesti ohjelmistosuunnittelijoista.

 

Click Henkilöstöpalvelut Oy

Etsimme asiakasyrityksillemme juuri nyt esimerkiksi rakennesuunnittelijaa, sähkötöiden valvojaa, ostajaa/tuotannonsuunnittelijaa, infran projektipäällikköä/-vastaavaa, toimitilavälityksen asiakkuuspäällikköä ja kirjanpitäjää. Myös omaan Clickin Tampereen tiimiimme on haussa rekrytointi-/myyntiassistentti sekä myynnillinen rekrytointikonsultti.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2008 perustettu, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva perheyritys. Olemme parinkymmenen henkilöstöalan ammattilaisen voimin vakaata kasvua tekevä palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja soveltuvuusarviointipalveluita. Olemme tunnettuja aktiivisuudestamme sekä monipuolisesta työtehtävätarjonnastamme.

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan avoimista tehtävistämme tarkemmin!

 

Eezy Osk

Eezyn kautta voit toimia itsenäisesti ilman omaa yritystä, nk. kevytyrittäjänä. Palvelemme käyttäjiämme suurella sydämellä yli 10 vuoden kokemuksella ja 13 paikkakunnalla ympäri Suomea. Rekisteröityneitä eezyläisiä on jo yli 25 000, tervetuloa joukkoon! Eezy – Osaavan ihmisen elämäntapa.

 

 ECAM Consulting Oy

Asiakasyrityksemme etsivät erilaisiin toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin itselleen tekijöitä. Toimenkuvat kohdentuvat mm. seuraaviin tehtäviin: assistenttitehtävät, myynnin- ja markkinoinnin tehtävät, taloushallinnon osaajat, insinööritehtävät, biomateriaalien osaajat, biolääketieteen osaajat, ict-alan toimenkuvat, yrityksen kehitystehtävät ja johto.

 

Eilakaisla

Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Haemme jatkuvasti eri toimialojen (mm. taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun, apteekkialan, teollisuuden ja teknologia-alan) osaajia.

 

Oy Eniro Finland Ab

Rekrytoimme moniosaajia myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin Tampereelle, Turkuun, Helsinkiin ja Kajaaniin. Tule rohkeasti tutustumaan tarjontaan sekä mahtavaan jengiimme!

 

Etteplan MORE

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso avoimet työpaikat Etteplan MOREssa. Jos et löydä sivuiltamme juuri itsellesi sopivaa työpaikkaa, kuulemme sinusta mieluusti avoimessa hakemuksessa!

 

Henkilöstöpalvelu HIRMU

Olemme kiinnostuneet myynnin osaajista, myyntihenkisistä kavereista ja yrittäjähenkisistä kavereista.

 

Henkilöstötalo Voima 

Voima on kiinnostunut monipuolisesti eri alojen osaajista. Olemme rekrytoimassa asiakasyrityksiimme osaajia niin tekijöistä kuin asiantuntijoista aina johtoon asti.

 

Insinööriliitto

Tule hakemaan viimehetken vinkit myyvään hissipuheeseen ja ehdotuksia CV:een parantamiseksi. Insinööriliiton uravalmentaja Anu Kaasalaisella on yli vuosikymmenen kokemus tekniikan alan asiantuntijoiden työnhaussa auttamisesta, mutta tilaisuudessa apua on tarjolla kaikille alasta riippumatta.

 

Insta Group Oy

Hei! Olemme kiinnostuneita erityisesti ohjelmistokehittäjistä, ohjelmistoarkkitehdeistä ja tietoturva-asiantuntijoista. Tarkemmat tiedot avoinna olevista ajankohtaisista paikoista löytyvät nettisivuiltamme. Näkemisiin!

 

Jolla Oy

We are looking for a motivated C++ engineer and UI developer with a passion to Linux to join our Jolla boat! We are interested in people with good knowledge in their area of expertise, understanding in other areas and willingness to continuously learn something new.  Persons who share our vision to build great OS.

 

Nokia Solutions and Networks

Nokia is hiring FPGA/ASIC professionals in various roles: SoC architecture definition, system modeling, design specification, RTL coding, verification using simulation and lab prototyping, and logic synthesis, embedded SW.
Suitable background:
VHDL/Verilog/SystemVerilog experience or object-oriented programming know-how. Embedded SW, DSP SW, Linux drivers. Digital Signal Processing, Matlab, ASIC or FPGA design flow, telecom algorithms & standards, testing automation, logic synthesis, project management.

We are also looking for Software Developers to join our Tampere R&D team.
Critical know-how you’ll need to succeed:
• Knowledge and hands-on experience on Java, C++, Python or JavaScript.
• Some hands-on SCM experience with SVN or GIT.
• Some previous knowledge of Continuous Integration, Jenkins or Robot Framework.
• Some knowledge of Ansible and Docker.

 

Meluta Oy

Meluta Oy:n ydinosaaminen on sensoriteknologioissa ja signaalinkäsittelyssä. Erityisosaamistamme ovat äänien ja runkoäänien mittaukset sekä niistä saatavan tiedon muuntaminen liiketoiminta-arvoksi algoritmien ja analyysien avulla. Hallitsemme myös sulautetun elektroniikan, radioteknologioiden, digitaalielektroniikan ja alhaisten tehonkulutuksen järjestelmien tutkimuksen, suunnittelun ja toteuttamisen.

Me melutalaiset haluamme tutustua avoimin mielin erilaisiin ihmisiin, erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla. Tällä hetkellä meillä ei ole avointa hakua, mutta tulemme mielellämme tutuiksi yrittäjähenkisten ihmisten kanssa, jotka ovat tutustumassa elämänkumppanuuden vakavuustasolla yrityksiin. Meidän tiimissämme jokainen pääsee myös toimimaan asiakasrajapinnassa.

Nähdään Walk for Jobs -tapahtumassa ja tutustutaan kierroksella kentän ympäri!

 

Piece of Work -koulutusohjelma korkeakoulutetuille työnhakijoille

Muuttuva työelämä kaipaa jatkuvasti uusia, ajassa kiinni olevia osaajia. Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkima ja Tampereen korkeakouluyhteisön toteuttama Piece of Work –ohjelma auttaa korkeakoulutettuja työnhakijoita päivittämään osaamisensa räätälöitävillä koulutuksilla. Tarjoamme noin kuusi kuukautta kestävää koulutusta palvelumuotoilun ja liiketoiminnan, henkilöstöhallinnon, ohjelmistoteknologian ja digitaalisen teollisuuden teemoilla. Suunnittelemme koulutuksen sisällöt yksilöllisesti työelämän tarpeiden mukaan yhdessä osallistujien kanssa. Koulutuksen osallistujat pääsevät myös verkostoitumaan ja tekemään monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa. Tule juttelemaan ja pohtimaan kanssamme juuri sinun urapolkuasi!

Yrityksille ja organisaatioille Piece of Work –ohjelma tarjoaa uudenlaisen keinon kohdata ja kouluttaa osaavaa työvoimaa. Ohjelma suuntautuu aktiivisesti työelämään. Yhteistyöorganisaatiomme kulkevat tiiviisti mukanamme läpi koko ohjelman, aina koulutuksen tarpeen määrittelystä osaajien työllistymiseen asti. Opintoihin monipuolisesti integroitu yhteistyö antaa yritykselle ja opiskelijalle mahdollisuuden tutustua ja rakentaa tuottava työnkuva noin puoli vuotta kestävän koulutuksen aikana vaiheittain. Tule kanssamme pohtimaan, millaisia asiantuntijoita voisimme kouluttaa juuri sinun yrityksellesi!

 

RD Velho Oy

Moro! Haemme asiantuntevaan, huumorintajuiseen ja välittömään velhomaiseen joukkoomme ohjelmistosuunnittelijoita, tietoturvaan erikoistuneita ohjelmistokehittäjiä ja konsultteja, teknisiä dokumentoijia sekä mekaniikkasuunnittelijoita. Meitä on jo yli 300 asiantuntijaa Tampereella (Hatanpää), Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Kotkassa, Vantaalla, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa. Mikäli oman osaamisalueesi työpaikkoja ei ole juuri nyt avoinna, jätä piilotyöpaikkahakemus. Tutustutaan!

 

RekryDiili Oy

Olemme kiinnostuneita logistiikka-alan, ravintola-alan, rakennusalan, maanrakennusalan, kiinteistöpalvelualan jne. osaajista.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Millaista työtä juuri sinä haluat tehdä? Avullamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai pyörittelisitpä mielessäsi vaikka työpaikan vaihtoa. Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi, huolenpitäjäsi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Älä kuitenkaan säikähdä, jos saat vakituisen työpaikan yhdestä sadoista asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen. Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

 

Saranen Consulting Oy

Toteutamme uusiin osaamisalueisiin keskittyviä rekrytoivia koulutusohjelmia, joiden kautta asiakkaamme löytävät ja kouluttavat uusia asiantuntijoita. Ohjelmat ovat joko yksittäisille yrityksille räätälöityjä tai tietylle toimialalle suunnattuja toteutuksia. Ohjelmissa tavoitteena on tuottaa yrityksille uusia työntekijöitä, joilla on oman alansa uusin osaaminen ja täten helpottaa rekrytointityötä. Kasvatamme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia osaajia muun muassa ICT-, taloushallinto-, asiakaspalvelu- sekä digitaalisen markkinoinnin aloille. Juuri nyt ajankohtaisina teemat: ohjelmistokehitys, testaus ja data-analytiikka.

 

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Tarjoamme työmahdollisuuksia eri ammattialoilta sekä erilaisiin elämän tilanteisiin. Olemme asiakkaillemme rekrytointikanava ja työsuhteiden kestot vaihtelevat keikkatyöstä pitkiin vuokratyösuhteisiin. Toteutamme myös rekrytointitoimeksiantoja suoraan asiakasyrityksiimme. Arvostamme työnhakijan asennetta ja motivaatiota, sekä kokemusta ja koulutusta.

 

Suomen Henkilöstötalo

Olemme kiinnostuneita esim. talous-, rahoitus- ja finanssialan osaajista, IT-osaajista, sähkö- ja automaatioinsinööreistä ja -suunnittelijoista jne.

 

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut

Kaupungin työllisyyspalveluiden yleisen esittelyn lisäksi meillä on tapahtumassa Vainu-klinikka-piste, jossa saa pikaopastusta piilotyön hakuun kyseisen työkalun avulla, Osaamisbotti-piste, jossa botista kertomisen lisäksi autetaan sen asennuksessa ja annetaan palautetta osaajaprofiilista. Muut tiimimme jäsenet opastavat kentällä työllistämisen taloudellisissa tuissa, kertovat tulevista valmennuksista ja tilaisuuksista sekä pikasparraavat työnantajalle esittäytymisessä.

 

Tickingbot Oy

Oletko sulautettujen järjestelmien osaaja? Tickingbotin tekemisen ydin on sulautetuissa järjestelmissä ja etsimme tekijöitä vielä pieneen, mutta kovatasoiseen joukkoomme Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Meiltä löytyy myös muita erityisosaajia eli rohkeasti vaan juttelemaan meidän kanssamme. Arvostamme kokemusta, asiakaslähtöistä ajattelua ja hyviä toimintatapoja.
Tule sellaisena kuin olet.

 

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy

Valtti tarjoaa varsin monipuolisia uramahdollisuuksia varsinkin PK-sektorilla Pirkanmaalla. Olemme nykyään osa StaffPoint-konsernia ja näin ollen kauttamme on löydettävissä entistä laajempia urapolkuja myös muualta Suomesta.

 

Work Power Oy

Tuleva työpaikkasi saattaa olla lähempänä kuin luuletkaan! WorkPower tarjoaa työntekijöille monipuolisia työtehtäviä asiakasyrityksissämme eri teollisuuden aloilta, rakennusalalta, palvelualoilta, logistiikassa ja terveydenhuollossa. Voit olla vasta aloitteleva tai ammattilainen, työtä on tarjolla eri tasoisille työntekijöille. Meillä on töitä tarjolla osa- ja kokoaikaisesti työntekijän oman elämäntilanteen mukaan.

 

VMP Varamiespalvelu

Haemme tekijöitä monipuolisiin tehtäviin Pirkanmaan alueella. Tehtävät vaihtelevat suorittavasta tasosta toimihenkilötehtäviin. VMP Varamiespalvelu on ostanut useita henkilöstöpalvelualalla toimivia yrityksiä viime vuosien aikana (kuten Arja Raukola Oy, Henkilöstötalo Voima, Personnel), jonka myötä työnhakijan mahdollisuudet rekrytointi- sekä henkilöstövuokraustoiminnassakin ovat huomattavasti laajemmat. Walk for Jobsissa mukana olevat VMP:n edustajat ovat erikoistuneet toimihenkilöiden rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen. Tule keskustelemaan tämän hetken työmarkkinatilanteesta sekä omista tavotteistasi työnhaun suhteen!

 

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry