Walk for Jobs -yritykset 2019

 ECAM Consulting Oy

Asiakasyrityksemme etsivät erilaisiin toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin itselleen tekijöitä. Toimenkuvat kohdentuvat mm. seuraaviin tehtäviin: assistenttitehtävät, myynnin- ja markkinoinnin tehtävät, taloushallinto, insinööritehtävät, ict-toimenkuvat, yrityksen kehitystehtävät ja johto.

 

Eilakaisla

Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Haemme jatkuvasti eri toimialojen (mm. taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun, apteekkialan, teollisuuden ja teknologia-alan) osaajia.

 

Oy Eniro Finland Ab

Rekrytoimme moniosaajia myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin Tampereelle. Turkuu, Helsinkiin ja Kajaaniin. Tule rohkeasti tutustumaan tarjontaan sekä mahtavaan jengiimme!

 

Etteplan MORE

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso avoimet työpaikat Etteplan MOREssa. Jos et löydä sivuiltamme juuri itsellesi sopivaa työpaikkaa, kuulemme sinusta mieluusti avoimessa hakemuksessa!

 

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Millaista työtä juuri sinä haluat tehdä? Avullamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai pyörittelisitpä mielessäsi vaikka työpaikan vaihtoa. Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi, huolenpitäjäsi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Älä kuitenkaan säikähdä, jos saat vakituisen työpaikan yhdestä sadoista asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen. Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

 

Suomen Henkilöstötalo

Olemme kiinnostuneita esim. talous-, rahoitus- ja finanssialan osaajista, IT-osaajista, sähkö- ja automaatioinsinööreistä ja -suunnittelijoista jne.

 

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy

Valtti tarjoaa varsin monipuolisia uramahdollisuuksia varsinkin PK-sektorilla Pirkanmaalla. Olemme nykyään osa StaffPoint-konsernia ja näin ollen kauttamme on löydettävissä entistä laajempia urapolkuja myös muualta Suomesta.

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry