Walk for Jobs 2021

Ilmoittaudu Walk for Jobs Virtual -rekrytointitapahtumaan 5.10.2021 & 6.10.2021, 3 kätevää etätapahtumaa!

”Työnhakijalle ei ole ehkä olemassa helpompaa tapaa luoda uusia, suoria yrityskontakteja kuin Walk for jobs” -Osallistuja

Tuomme Uratehtaan jo monena vuotena järjestämän Walk for jobsin Pyynikin urheilukentältä virtuaali- eli etätapahtumaksi lokakuun 2021 alussa.

Järjestämme tapahtuman ensi kertaa etänä, eli kyseessä on pilottitapahtuma. Walk for jobsin kautta luoduista kontakteista on vuosien varrella muodostunut satoja rekrytointeja ja halusimme luoda tapahtuman työllistävät vaikutukset nyt myös etänä!

Kyseessä on ilmainen tapahtuma korkeakoulutetuille tai pian valmistuville työnhakijoille, jossa juuri sinä pääset rennosti pienryhmissä juttelemaan suoraan työpaikkoja sekä koulutuksia tarjoaville yhtiöille ja organisaatioille sekä luomaan suhteita.

Walk for jobs virtual -tapahtumassamme on kolme aihepiiriä, joista voit valita itsellesi sopivimmat – voit osallistua useaan tapahtumaan kiinnostustesi mukaisesti, tai vaikka kaikkiin.

Varaathan paikkasi! Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen oheisten linkkien kautta. Sinun ei tarvitse olla Uratehtaan asiakas ollaksesi mukana tapahtumassa!

-Ti 5.10.2021 klo 8-11.30: Työllistämiskoulutuksia ja -ohjelmia järjestävät organisaatiot (peruutettu)

-Ti 5.10.2021 klo 12.30-16: Suorahaku-, headhunting- ja henkilöstövuokrausyhtiöt (Toteutuu!)

-Ke 6.10.2021 klo 8-11.30: ICT-yhtiöt (peruutettu)

Walk for jobsissa avainasemassa on taas työnhakijoiden & yritysten edustajien kanssa tapahtuneet rennot keskustelut ja ”match making”.

Päivitämme lisää tietoa tapahtumasta elokuun aikana ja julkaisemme tapahtumiin osallistuvien Pirkanmaalaisten yritysten ja organisaatioiden nimet.

Walk for Jobs -tapahtumista saatu palaute on ollut erittäin hyvää. Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti. Tapahtuma toteutettiin vuonna 2019 jo 8. kerran. Koronan takia jouduimme pitämään välivuoden vuonna 2020 ja vuonna 2021 meillä on kaikkien aikojen 9.s Walk for Jobs, tällä kertaa etätapahtumana.

Lue myös Markun tarina työllistymisestä aiemman Walk for jobs -tapahtuman seurauksena.

Lisätietoa:

Uratehdas on pirkanmaalainen työllistymishanke, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille heidän etsiessä seuraavaa työpaikkaansa. Järjestämme mm. työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, workshopeja, työnhaun sparrausryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Uratehtaan taustalla on Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, jolla on ollut vastaavanlaista toimintaa vuodesta 2009. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry