Walk for Jobs

 

Walk For Jobs

 

pe 14.9.2018

klo 9 – 12

Pyynikin urheilukenttä

 

Jo 7. kertaa järjestettävä Walk For Jobs kerää yhteen rekrytoivat yritykset ja pirkanmaalaiset aktiiviset korkeakoulutetut työnhakijat. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Walk For Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle ”goretexeissäsi”, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy. Tapahtumaan osallistumisen tiedetään aiheuttaneen työllistymistä.

Tapahtuma on maksuton.

Työnhaussa on mukana ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. seuraavilta aloilta: markkinointi, myynti, taloushallinto, HR, viestintä, ICT, logistiikka, suunnittelu, sähkö, kone, automaatio ja kiinteistöala.

 

Ohjelma:

9:00    Tapahtuman avaussanat

9:10    Keskustelut urheilukenttää kiertäen, verkostoitumista

11:50   Tapahtuman päätössanat

Tapahtumapaikkana on Pyynikin urheilukenttä (F.E. Sillanpäänkatu, 33230 Tampere).

 

Lue Walk for Jobs -vinkit:

Konkari kertoo miksi kannattaa osallistua Walk for Jobsiin

 

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoita yrityksesi mukaan Walk for Jobsiin tästä

 

Työnhakijan ilmoittautuminen Walk for Jobsiin tästä

 

Walk for Jobs somessa

 

@WalkForJobsTre Facebookissa

@walkforjobs Twitterissä

Jaathan tietoa tapahtumasta eteenpäin, kiitos!

Haasta mukaan yritys, jolle olisi hyötyä Walk for Jobsiin osallistumisesta!

 

Mukaan ilmoittautuneita yrityksiä:

 

Adecco Finland Oy

Hei työnhakija – Meillä on monta asiakasyritystä, jotka etsivät kaltaistasi osaajaa! Olitpa hakemassa ensimmäistä tai seuraavaa työpaikkaasi, hyvät verkostot ovat avuksi. Maailman johtavana henkilöstöpalveluyrityksenä me Adeccolaiset voimme auttaa sinua löytämään työn, joka sopii juuri tämän hetken tilanteeseesi. Meiltä löydät työpaikkoja jokaiseen tilanteeseen; osa-aikaisia työpaikkoja, vakituisia työpaikkoja, sesonkityötä ja määräaikaisia pestejä. Etsimme tekijöitä eri toimialoille, aina siivoojista logistiikkaan ja teollisuuteen sekä toimihenkilöitä assistenteista asiantuntijoihin. Tervetuloa löytämään juuri itsellesi sopiva työpaikka!

Alen Consulting Oy

Kauttamme haetaan jatkuvasti osaajia monille eri toimialoille, kuten kiinteistönhuoltoon, myyntiin, teollisuuteen ja tuotantoon sekä ravintola-alalle. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita niin työuraansa aloitteleville tekijöille kuin kokeneille konkareillekin! Etsitpä sitten kokoaikaista tai osa-aikaista työtä, löydät kauttamme monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin.

ALTEN Finland

ALTEN can offer outstanding careers to talented candidates all over the world. We want to be the first choice for our customers and employees. We are a full service provider, serving the whole of Finland. was founded in Raahe in 1969 as its history. Today, ALTEN Finland employs almost 500 engineering professionals in eleven locations: Espoo, Hyvinkää, Lahti, Kotka, Hämeenlinna, Tampere, Jyväskylä, Paimio, Raahe, Kokkola and Oulu. The clients of ALTEN Finland are industrial companies, electrical distribution companies and real estate owners. The employees of ALTEN Finland are mostly specialists in technical roles. With the backup of ALTEN Group, we are confident to respond to any request of technical specialist services. See you at ALTEN!

Eatech

Haemme koodikkaaseen paikkaan jatkuvasti ohjelmistoalan osaajia, erityisesti ohjelmistosuunnittelijoita fullstack- tai mobiilikehityksen tehtäviin. Aika ajoin rekrytoimme lisää myös projektipäälliköitä, testaajia sekä järjestelmäasiantuntijoita. Tutustumme tarkasti myös avoimiin hakemuksiin joten tule juttelemaan ja kertomaan itsestäsi! Suurin osa eatechilaisista työskentelee Tampereen Hervannassa, mutta meillä on toimistot myös Tampereen keskustassa Tulli Business Parkissa sekä Helsingin Vallilassa. Suunnitelmissa on, että Etteplanin tytäryhtiö Soikea Solutions Oy:n kanssa muodostamme jatkossa yli 200 henkilön ketterien ohjelmistokehittäjien kokonaisuuden.

ECAM Consulting Oy

Asiakasyrityksemme etsivät erilaisiin toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin itselleen tekijöitä. Toimenkuvat kohdentuvat mm. seuraaviin tehtäviin: assistenttitehtävät, myynnin- ja markkinoinnin tehtävät, taloushallinto, insinööritehtävät, ict-toimenkuvat, yrityksen kehitystehtävät ja johto.

Eilakaisla Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Hallinto, talous, asiakaspalvelu ja myynti.

Elisa Oyj

Etsimme jatkuvasti mm. Elisan IT-liiketoimintoihin System Specialisteja: Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan. Työssä menestyminen edellyttää
– Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden hyvää osaamista
– Vahvaa kokemusta puhelintyöskentelystä ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
– Asiakaskeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa
– Tahtoa tehdä laadukasta tulosta sekä aloitteellista ja vastuullista työotetta
– Kiinnostusta työskennellä tiimissä mutta myös kykyä toimia itsenäisesti
– Hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä positiivista ja reipasta asennetta asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisessa
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Haltu Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Ohjelmistoalan osaajat, tekniset projektipäälliköt, mobiilikehittäjät. Teknologiat: Python/ Django, React Native.

Henkilöstötalo Voima

Tarjoamme useilla eri toimialoilla toimiville asiakasyrityksillemme rekrytointi-, suorahaku- ja henkilöstövuokrauspalveluita. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat työntekijöistä ja asiantuntijoista aina yritysjohtoon asti. Tule rohkeasti esittelemään osaamistasi, niin katsotaan voisimmeko tarjota sinulle joko heti tai myöhemmin uusia urapolkuja.

Intopalo Oy

We’re interested in ICT professionals, skilled developers for several technology areas, who are capable of and interested in working in a self-managing modern organization and fueled by a desire to grow together to our fullest potential.

ManpowerGroup Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Myynti/markkinointi, toimisto, call center, IT, tekninen ala, logistiikka, tuotanto, asiantuntijatehtävät.

Nice-business Consulting (Nico)

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Kaikki erilaiset ICT-alan asiantuntija- ja päällikkötehtävät.

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Haluamme auttaa sinua unelmiesi työpaikan etsimisessä. Tule juttelemaan kanssamme ja kartoitetaan olisiko nykyisissä asiakasyrityksissämme sinulle sopivia tehtäviä. Teemme rekrytointeja ja henkilöstövuokrausta muun muassa taloushallinnon, rakennusalan, työnjohdon, viestinnän ja myynnin/markkinoinnin tehtäviin. Saamme kuitenkin yksittäisiä toimeksiantoja varsin moninaisiin asiantuntijatehtäviin ja siksi haluammekin tutustua monipuolisesti erilaisiin osaajiin. Jutellaan ja tutustutaan puolin ja toisin!

Talent Center Oy

Olemme kiinnostuneet seuraavanlaisista osaajista/ osaamisesta: Erityisesti sähkö- automaatio- robotiikka- ohjelmointi-insinöörit ja DI:t. Meillä on tarjolla myös tuotanto – rakennus- ja maarakennus sekä toimistoalan työpaikkoja Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

 

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Tiina Keskinen
tiina.keskinen@uratehdas.fi
050 558 6166

Jaana Taskula
jaana.taskula@uratehdas.fi
050 408 1180

 

Walk for Jobs -tapahtuman järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti. Tapahtuma toteutetaan jo 7. kertaa. Tapahtumista saatu palaute on ollut erittäin hyvää ja tapahtuma järjestetään nykyään myös Helsingissä, tänä vuonna 21.9.2018 Espoon Otahallissa. Tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen. Sen ja lisätietoa löydät täältä.

Uratehdas on Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry:n vuonna 2009 alkanut projekti, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille henkilöille heidän etsiessä seuraavaa työpaikkaansa. Järjestämme työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, workshoppeja, työnhaun sparrausryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on työnhakijoille maksutonta ja vapaaehtoista. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu sekä Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry