Walk for Jobs

 

Walk For Jobs

 

pe 30.8.2019

klo 9 – 12

Pyynikin urheilukenttä

 

Jo 8. kertaa järjestettävä Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma kerää yhteen rekrytoivat yritykset ja pirkanmaalaiset aktiiviset työnhakijat, jotka ovat korkeakoulutettuja, vastaavissa tehtävissä toimineita tai pian valmistuvia.

Työnhaussa on mukana ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. seuraavilta aloilta: HR, ICT,  markkinointi, myynti, taloushallinto, viestintä, logistiikka, suunnittelu, sähkö, kone, automaatio ja kiinteistöala.

 

Walk For Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle liikkumiseen ja säähän sopivassa asussa, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy. Tapahtumaan osallistumisen tiedetään aiheuttaneen työllistymistä.

Viime syksynä Walk for Jobsiin osallistui noin 40 yritystä ja reilut 200 työnhakijaa. Katso viime vuoden tapahtumasivu tästä.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ohjelma:

8:30    Portit aukeavat, tarjolla aamukahvia ja nimilappuja

9:00    Avaussanat ja alkulämmittely

9:15     Keskustelut urheilukenttää kiertäen, verkostoitumista

11:50   Päätössanat, tapahtuma päättyy klo 12:00

Tapahtumapaikkana on Pyynikin urheilukenttä (F.E. Sillanpäänkatu, 33230 Tampere).

 

Ilmoittautuminen

 

Yritykset:

Ilmoita yrityksesi Walk for Jobsiin

Työnhakijat:

Työnhakijan ilmoittautuminen Walk for Jobsiin

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.8.

 

 

 

Walk for Jobs somessa

 

Facebook: @WalkForJobsTre

Twitter: @walkforjobs

#walkforjobs #tampere

 

Lue Walk for Jobs -vinkit

 

Rekrytoija kertoo miksi kannattaa osallistua Walk for Jobsiin

Työnhakija kertoo miksi kannattaa osallistua Walk for Jobsiin

 

 

 

Tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset

 

Adecco Finland Oy

Olemme kiinnostuneita esim. eri teknisten alojen osaajista, myynnin tekijöistä ja taloushallinnon ammattilaisista sekä muista toimihenkilötehtävistä kiinnostuneista työnhakijoista.

 

 ECAM Consulting Oy

Asiakasyrityksemme etsivät erilaisiin toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin itselleen tekijöitä. Toimenkuvat kohdentuvat mm. seuraaviin tehtäviin: assistenttitehtävät, myynnin- ja markkinoinnin tehtävät, taloushallinto, insinööritehtävät, ict-toimenkuvat, yrityksen kehitystehtävät ja johto.

 

Eilakaisla

Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Haemme jatkuvasti eri toimialojen (mm. taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun, apteekkialan, teollisuuden ja teknologia-alan) osaajia.

 

Oy Eniro Finland Ab

Rekrytoimme moniosaajia myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin Tampereelle. Turkuu, Helsinkiin ja Kajaaniin. Tule rohkeasti tutustumaan tarjontaan sekä mahtavaan jengiimme!

 

Etteplan MORE

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso avoimet työpaikat Etteplan MOREssa. Jos et löydä sivuiltamme juuri itsellesi sopivaa työpaikkaa, kuulemme sinusta mieluusti avoimessa hakemuksessa!

 

Insta Group Oy

Hei! Olemme kiinnostuneita erityisesti ohjelmistokehittäjistä, ohjelmistoarkkitehdeistä ja tietoturva-asiantuntijoista. Tarkemmat tiedot avoinna olevista ajankohtaisista paikoista löytyvät nettisivuiltamme. Näkemisiin!

 

Meluta Oy

Meluta Oy:n ydinosaaminen on sensoriteknologioissa ja signaalinkäsittelyssä. Erityisosaamistamme ovat äänien ja runkoäänien mittaukset sekä niistä saatavan tiedon muuntaminen liiketoiminta-arvoksi algoritmien ja analyysien avulla. Hallitsemme myös sulautetun elektroniikan, radioteknologioiden, digitaalielektroniikan ja alhaisten tehonkulutuksen järjestelmien tutkimuksen, suunnittelun ja toteuttamisen.

Me melutalaiset haluamme tutustua avoimin mielin erilaisiin ihmisiin, erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla. Tällä hetkellä meillä ei ole avointa hakua, mutta tulemme mielellämme tutuiksi yrittäjähenkisten ihmisten kanssa, jotka ovat tutustumassa elämänkumppanuuden vakavuustasolla yrityksiin. Meidän tiimissämme jokainen pääsee myös toimimaan asiakasrajapinnassa.

Työnantajana Meluta arvostaa jokaisen työntekijänsä yksilöllisyyttä ja tukee jokaisen henkilökohtaista ammatillista kasvua. Meillä onnistuu työajalla opiskelu ja osaamisen kehitys omien kiinnostusten suuntaan, toimeksiantojemme puitteissa. Käytännössä työn sisällön merkityksellisyyttä ja työntekijöiden työhyvinvointia tuetaan Melutan toimesta. Meillä on hyvät etätyömahdollisuudet, mutta myös viikoittain säännölliset palaverit. Melutalla on käytössä varhaisen puuttumisen malli ja tietenkin työterveyspalvelut. Meillä ei ole käytössä vuosittaista kehityskeskustelua, vaan meillä on aina mahdollista käydä henkilökohtaisia keskusteluja työn sisällöstä ja työhön liittyvistä asioista pitkin vuotta, yleensä puolivuosittain. Puolivuosittain pyrimme myös virkistäytymään yhdessä koko porukan kanssa. Meluta on työntekijöiden omistama yritys. Tämä näkyy avoimena keskustelukulttuurina ja päätöksentekomme läpinäkyvyys takaa vaikutusmahdollisuuden sekä tasavertaisuuden kaikille työntekijöille omistusosuuksista (0 – x%) riippumatta, mm. hallituksen kokoukset ovat työntekijöille avoimien ovien tilaisuuksia. Melutan tarkoitus on tehdä pitkäjänteisesti kannattavaa liiketoimintaa hyvässä ilmapiirissä, joka on mahdollista vain vastuullisesti ja tuloksellisesti toimivan motivoituneen tiimin ansiosta.

Nähdään Walk for Jobs -tapahtumassa ja tutustutaan kierroksella kentän ympäri!

 

RD Velho Oy

Moro! Haemme asiantuntevaan, huumorintajuiseen ja välittömään velhomaiseen joukkoomme ohjelmistosuunnittelijoita, tietoturvaan erikoistuneita ohjelmistokehittäjiä ja konsultteja, teknisiä dokumentoijia sekä mekaniikkasuunnittelijoita. Meitä on jo yli 300 asiantuntijaa Tampereella (Hatanpää), Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Kotkassa, Vantaalla, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa. Mikäli oman osaamisalueesi työpaikkoja ei ole juuri nyt avoinna, jätä piilotyöpaikkahakemus. Tutustutaan!

 

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Millaista työtä juuri sinä haluat tehdä? Avullamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai pyörittelisitpä mielessäsi vaikka työpaikan vaihtoa. Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi, huolenpitäjäsi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Älä kuitenkaan säikähdä, jos saat vakituisen työpaikan yhdestä sadoista asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen. Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

 

Suomen Henkilöstötalo

Olemme kiinnostuneita esim. talous-, rahoitus- ja finanssialan osaajista, IT-osaajista, sähkö- ja automaatioinsinööreistä ja -suunnittelijoista jne.

 

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy

Valtti tarjoaa varsin monipuolisia uramahdollisuuksia varsinkin PK-sektorilla Pirkanmaalla. Olemme nykyään osa StaffPoint-konsernia ja näin ollen kauttamme on löydettävissä entistä laajempia urapolkuja myös muualta Suomesta.

 

Näet päivittyvän yrityslistan myös tästä.

 

 

Lisätietoa tapahtumasta

 

Tiina Keskinen
tiina.keskinen@uratehdas.fi
050 558 6166

Jaana Taskula
jaana.taskula@uratehdas.fi
050 408 1180

 

Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti. Tapahtuma toteutetaan jo 8. kerran. Tapahtumista saatu palaute on ollut erittäin hyvää ja tapahtuma järjestetään nykyään myös pääkaupunkiseudulla. Tapahtumiin on erillinen ilmoittautuminen.

Uratehdas on pirkanmaalainen työllistymishanke, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille heidän etsiessä seuraavaa työpaikkaansa. Järjestämme mm. työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, workshoppeja, työnhaun sparrausryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Uratehtaan taustalla on Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, jolla on ollut vastaavanlaista toimintaa vuodesta 2009. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry