Walk for Jobs

 

Walk For Jobs

 

Seuraava Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma järjestetään

koronatilanteen takia vuonna 2021.

 

Sen sijaan järjestämme mahdollisuuksien mukaan pienempimuotoisia

Walk for Jobs Pop-up -kohtaamisia

yrityksille ja korkeakoulutetuille työnhakijoille.

Ollaan yhteyksissä!

 

 

 

 

Lisätietoa:

Tiina Keskinen, puh. 050 558 6166, tiina.keskinen@uratehdas.fi 

Jaana Taskula, puh. 050 408 1180,  jaana.taskula@uratehdas.fi

 

Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti. Tapahtuma toteutettiin vuonna 2019 jo 8. kerran. Tapahtumaan osallistui 36 yritystä plus muita yhteistyökumppaneita. Työnhakijoita oli mukana reilut 200 henkilöä. Käy tutustumassa viime vuoden tapahtumasivuun! Walk for Jobs -tapahtumista saatu palaute on ollut erittäin hyvää. Walk for Jobs järjestetään nykyään myös pääkaupunkiseudulla.

 

Uratehdas on pirkanmaalainen työllistymishanke, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille heidän etsiessä seuraavaa työpaikkaansa. Järjestämme mm. työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, workshoppeja, työnhaun sparrausryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Uratehtaan taustalla on Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, jolla on ollut vastaavanlaista toimintaa vuodesta 2009. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry