Walk for Jobs

 

Walk For Jobs

 

pe 30.8.2019

klo 9 – 12

Pyynikin urheilukenttä

 

Jo 8. kertaa järjestettävä Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma kerää yhteen rekrytoivat yritykset ja pirkanmaalaiset aktiiviset työnhakijat, jotka ovat korkeakoulutettuja, vastaavissa tehtävissä toimineita tai pian valmistuvia.

Työnhaussa on mukana ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. seuraavilta aloilta: HR, ICT,  markkinointi, myynti, taloushallinto, viestintä, logistiikka, suunnittelu, sähkö, kone, automaatio ja kiinteistöala.

 

Walk For Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle liikkumiseen ja säähän sopivassa asussa, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy. Tapahtumaan osallistumisen tiedetään aiheuttaneen työllistymistä.

Viime syksynä Walk for Jobsiin osallistui noin 40 yritystä ja reilut 200 työnhakijaa. Katso viime vuoden tapahtumasivu tästä.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ohjelma:

8:30    Portit aukeavat, tarjolla aamukahvia ja nimilappuja

9:00    Avaussanat ja alkulämmittely

9:15     Keskustelut urheilukenttää kiertäen, verkostoitumista

11:50   Päätössanat, tapahtuma päättyy klo 12:00

Tapahtumapaikkana on Pyynikin urheilukenttä (F.E. Sillanpäänkatu, 33230 Tampere).

 

Ilmoittautuminen

 

Yritykset:

Ilmoita yrityksesi Walk for Jobsiin

Työnhakijat:

Työnhakijan ilmoittautuminen Walk for Jobsiin

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.8.

 

 

 

Walk for Jobs somessa

 

Facebook: @WalkForJobsTre

Twitter: @walkforjobs

#walkforjobs #tampere

 

Lue Walk for Jobs -vinkit

 

Rekrytoija kertoo miksi kannattaa osallistua Walk for Jobsiin

Työnhakija kertoo miksi kannattaa osallistua Walk for Jobsiin

 

 

 

Tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset

 

Katso päivittyvä yrityslista tästä.

 

 

Lisätietoa tapahtumasta

 

Tiina Keskinen
tiina.keskinen@uratehdas.fi
050 558 6166

Jaana Taskula
jaana.taskula@uratehdas.fi
050 408 1180

 

Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti. Tapahtuma toteutetaan jo 8. kerran. Tapahtumista saatu palaute on ollut erittäin hyvää ja tapahtuma järjestetään nykyään myös pääkaupunkiseudulla. Tapahtumiin on erillinen ilmoittautuminen.

Uratehdas on pirkanmaalainen työllistymishanke, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille heidän etsiessä seuraavaa työpaikkaansa. Järjestämme mm. työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, workshoppeja, työnhaun sparrausryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Uratehtaan taustalla on Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, jolla on ollut vastaavanlaista toimintaa vuodesta 2009. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry