Walk for Jobs -vinkkejä konkarilta

Walk for Jobs -vinkkejä konkarilta

Tule sinäkin mukaan Pirkanmaan rennoimpaan rekrytointitapahtumaan!

Lue konkarin vinkit.

Jani Kallio Henkilöstötalo Voimasta on Walk for Jobs -konkari: Hän on ollut mukana yritysedustajana kaikissa aiemmissa seitsemässä Walk for Jobs -rekrytointitapahtumissa ja tulossa paikalle myös 14.9.2018.

Työnhakijoita Jani muistuttaa siitä, että Walk for Jobsiin osallistuvat yritykset työllistävät ja välittävät satoja työpaikkoja vuodessa. Yritykset tietävät, että Walk for Jobsissa paikalla on koulutettuja, aktiivisia ja osaavia työnhakijoita.

– On erittäin todennäköistä, että jollakin heistä on sinulle jotain mielenkiintoista tarjottavaa, ainakin jossain vaiheessa.

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry