2021 Walk for Jobs etätapahtuma 5-6.10.2021

2021 Walk for Jobs etätapahtuma 5-6.10.2021


Walk for jobs järjestetään tänä vuonna neljänä etätapahtumana.

Tuomme Uratehtaan jo monena vuotena järjestämän Walk for jobsin Pyynikin urheilukentältä pilottina virtuaali- eli etätapahtumaksi lokakuun alussa. Walk for jobsin kautta luoduista kontakteista on vuosien varrella muodostunut satoja rekrytointeja ja halusimme luoda tapahtuman työllistävät vaikutukset nyt myös etänä!

Walk for jobsissa kantava teema on luoda paikka ja aika, jossa korkeakoulutetut työnhakijat ovat kohdanneet työpaikkoja ja koulutusta tarjoavat yhtiöt ja tahot rennossa ilmapiirissä. Avainasemassa on taas työnhakijoiden & yritysten edustajien kanssa tapahtuneet rennot keskustelut ja ”match making”.

Kyseessä on ilmainen tapahtuma korkeakoulutetuille työnhakijoille, jossa juuri sinä pääset pienryhmissä juttelemaan suoraan työpaikkoja sekä koulutuksia tarjoaville yhtiöille ja organisaatioille sekä luomaan suhteita.

Walk for jobs virtual -tapahtumassamme on neljä aihepiiriä, joista voit valita itsellesi sopivimmat – voit osallistua useaan tapahtumaan kiinnostustesi mukaisesti. Varaathan paikkasi jo nyt! Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan aina erikseen oheisten linkkien kautta:

-Ti 5.10.2021 klo 8-11.30: Työllistämiskoulutuksia järjestävät organisaatiot https://uratehdas.fi/…/tyollistamiskoulutukset-walk-for…/

-Ti 5.10.2021 klo 12.30-16: Henkilöstövuokraus- sekä suorahakuyhtiöt https://uratehdas.fi/…/henkilostovuokrausyritykset-walk…/

-Ke 6.10.2021 klo 8-11.30: ICT-yhtiöt https://uratehdas.fi/…/ict-yritykset-walk-for-jobs-virtual/

-Ke 6.10.2021 klo 12.30-16: Teknologiayhtiöt https://uratehdas.fi/tapahtumat/teknologiayritykset-walk-for-jobs-virtual/

Päivitämme lisää tietoa tapahtumasta elokuun aikana ja julkaisemme tapahtumiin osallistuvien Pirkanmaalaisten yritysten ja organisaatioiden nimet. Tervetuloa!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry