Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaan ilmoittautuminen on alkanut

Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaan ilmoittautuminen on alkanut

 

Tervetuloa mukaan jo kahdeksanteen Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaan perjantaina 30.8. klo 9 – 12 Pyynikin urheilukentälle Tampereelle!

Ilmoittautuminen on alkanut ja tapahtuman ensimmäiset ilmoittautuneet yritykset ovat jo näkyvillä! Katso lista tästä.

 

Walk for Jobs on helppo ja rento tapa tutustua yhden aamupäivän aikana suureen määrään korkeakoulutettuja tai vastaavissa tehtävissä toimineita työnhakijoita! Tapahtuma on tarkoitettu rekrytoiville ja rekrytointia harkitseville yrityksille.

Walk for Jobsissa yrityksille järjestetään paikat urheilukentän reunaan. Kaikki tulevat paikalle säänmukaisissa ja liikunnallisissa vaatteissa. Työnhakijat lähestyvät yritysten edustajia ja juttukumppanin löydyttyä lähdetään kävelemään kierros tai kaksi urheilukentän ympäri samalla jutellen tarjolla olevasta osaamisesta ja rekrytointitarpeista.

Uratehdas järjestää liikunnallisen Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman jo 8. kerran. Viime kerrallakin palaute oli suurelta osin hyvin positiivista. Eniten kehutiin tapahtuman rentoa ilmapiiriä, kohtaamisen helppoutta ja työnhakijoiden ”korkeaa laatua”. Paikalla oli noin 40 yritystä ja reilut 200 korkeakoulutettua työnhakijaa.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista niin yrityksiltä kuin työnhakijoilta.

Nähdään Walk for Jobsissa Pyynikillä elokussa!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry