Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma pe 30.8. klo 9 – 12

Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma pe 30.8. klo 9 – 12

 

Uratehdas ylpeänä esittää jo 8. kerran: Seuraava liikunnallinen Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma on perjantaina 30.8.2019 klo 9 – 12 Pyynikin urheilukentällä Tampereella. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuman kotisivu ja ilmoittautuminen sekä yrityksille että työnhakijoille on nyt auki Uratehtaan kotisivuilla: Tapahtumat – Walk for Jobs.

Walk for Jobs on kaikille osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Walk for Jobsin kohderyhmää ovat

  • rekrytoivat ja rekrytointia harkitsevat yritykset
  • korkeakoulutetut, vastaavissa tehtävissä toimineet ja pian valmistuvat työnhakijat

Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry