Tule mukaan: Walk for Jobs kävellään pe 30.8. klo 9 – 12 Pyynikin urheilukentällä

Tule mukaan: Walk for Jobs kävellään pe 30.8. klo 9 – 12 Pyynikin urheilukentällä

 

Etsitkö töitä?  Haluatko päästä rennosti jututtamaan työnantajia?

Tule Walk fos Jobs -rekrytointitapahtumaan 30.8. klo 9-12 Pyynikin Urheilukentälle!

Paikalla on paljon yrityksiä, jotka etsivät korkeakoulutettuja, vastaavissa tehtävissä toimineita ja pian valmistuvia työnhakijoita.

 

Walk for  Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle liikkumiseen ja säähän sopivassa asussa, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Walk for Jobs kävellään Tampereella jo 8. kerran.

Tapahtuma on maksuton. Työnhakija, ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Lisätietoja tapahtumasta ja jo mukaan ilmoittautuneiden yritysten lista löytyvät Walk for Jobsin sivuilta.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry