Uusi vuosi ja uusi hanke

Uusi vuosi ja uusi hanke

 

Hyvää uutta vuotta 2020!

Uuden vuoden ja vuosikymmenen kunniaksi Uratehtaalla alkaa uusi työllistymishanke ”Uratehdas 2.0”. Uudessa hankkeessa vaalitaan hyväksi koettuja toimintatapoja ja vuoden edetessä toimintaan saadaan myös uusia mausteita. Uratehdas 2.0 -hanketta rahoittavat Pirkanmaan TE-toimisto ja tutut ammattiliitot.

 

Ilmoittautuminen Uratehtaan toimintaan ja uuteen hankkeeseen on nyt auki kotisivuillamme. Tervetuloa mukaan!

Uuteen hankkeeseen tarvitsemme uudet ilmoittautumiset myös vuoden 2019 lopussa mukana olleilta työnhakijoilta.

Kun olet ilmoittautunut mukaan toimintaamme, voit ilmoittautua mukaan tapahtumiimme. Ensimmäisenä starttaa Työnhaun sparrausryhmä, jonka ilmoittautuminen on myös auennut.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry