Uusi Työnhaun sparrausryhmä aloittaa

Uusi Työnhaun sparrausryhmä aloittaa

Uusi Työnhaun sparrausryhmä aloittaa huhtikuussa! Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka samalla kokoonpanolla kerran viikossa kokoontuu edistämään omaa ja muiden työnhakua. Ryhmä toimii tavoitteellisesti ja jokaisella tapaamiskerralla on työnhakuteema. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa omaan työnhakuun.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 18.4. ja kokoontuu torstaisin klo 10 – 12 Uratehtaalla.  Kokoontumiskertoja on n. 8 – 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry