Uuden uratehtaan työntekijän esittely

Uuden uratehtaan työntekijän esittely

 

Moi kaikille! Olen Markku Häikiö, 40-vuotias KTM sekä ammattivalmentaja ja aloitin tehtävät Uratehtaalla yhteyspäällikkönä ja valmentajana huhtikuussa 2021.

Edellisessä työpaikassani valmensin pitkäaikaistyöttömiä sekä olen myös pitänyt muita työllisyyteen liittyviä valmennuksia. Pidin viime vuonna myös resilienssivalmennuksen Uratehtaalla, sekä joskus olen ollut hetken aikaa Uratehtaan asiakas. Näitä ennen olen toiminut noin 10 vuotta toimihenkilö- ja päällikkötehtävissä toimitusketjualalla.

Millainen ihminen olet?

Olen ehkä sikäli klassinen valmentajatyyppi, että sytyn siitä, kun asiakkaani ottavat askeleita haluamaansa suuntaan. Olen ulospäin suuntautunut ja minulle on myös henkilökohtaisesti tärkeää tehdä sellaista työtä, jossa ihminen on keskiössä.

Mitä odotat tulevalta Uratehtaalla?

Odotan innokkaana kaikkea yhteistyötä sekä asiakkaidemme, että kaikkien sidosryhmien kanssa!

Mitä harrastat / Miten vietät vapaa-aikaasi? 

Harrastan myös paljon liikuntaa, yleensä joka ainut päivä vähintään puolisen tuntia. Lenkkeily, lihaskuntoharjoitteet, pallopelit, maastopyöräily, lumilautailu, kitaran soitto… Myös kaikki vauhdikkaat lajit kiinnostavat. Ylipäätään uusien taitojen oppiminen on mielenkiintoista.

Tapaamisiin! Älä epäröi olla kontaktissa, mikäli sinulla on asiaa Uratehtaan asioihin liittyen. Puh. 050 552 2716.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry