Uratehtaasta aktiivimallikelpoinen

Uratehtaasta aktiivimallikelpoinen

Uratehtaan toimintaa voidaan lukea 1.4.2019 alkaen aktiivimallin edellyttämäksi aktiivisuudeksi.

Pääsääntöisesti Uratehtaan koulutukset, workshopit ja Työnhaun sparrausryhmät ovat aktiivimallikelpoista toimintaa. Aktiivimallikelpoiset tapahtumat on merkitty kotisivuilla.

Huomaathan, että Uratehtaan tapahtumat käyvät aktiivisuudeksesi vasta sitten, kun seuraava tarkastelujaksosi alkaa 1.4. jälkeen. Oman tarkastelujaksosi ajankohdat saat selville omalta työttömyysetuutesi maksajalta eli työttömyyskassastasi tai Kelasta.

Lisätietoja Uratehtaan aktiivimallikelpoisuudesta tästä.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry