Uratehtaalle uusia yhteistyökumppaneita: Akavan erityisalat ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Uratehtaalle uusia yhteistyökumppaneita: Akavan erityisalat ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Uratehdas on saanut uusia yhteistyökumppaneita, kun Akavan erityisalat ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) liittyivät mukaan Uratehtaan hankkeeseen. Tervetuloa!

Uratehtaan hanketta rahoittavat nyt Pirkanmaan TE-palvelut sekä jo yhdeksän ammattiliittoa. Uusien liittojen lisäksi mukana ovat Tekniikan Akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen Insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset (MMA) sekä Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto (Loimu).


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry