Uratehtaalla tapahtuu kesäkuussa

Uratehtaalla tapahtuu kesäkuussa

Järjestämme koulutuksia myös kesäkuussa.

Lomaa odotellessa on hyvä hetki panostaa työnhaun perusasioihin, kuten LinkedIn-verkoston kasvattamiseen ja oman työnhakuprojektin seurannan päivittämiseen. Siitä on loman jälkeen hyvä startata liikkeelle työnhaussa!

Jos tarvitset kommentteja omaan CV:hen tai muihin työnhakudokumentteihin, otathan yhteyttä. Kommentoinneista löytyy lisätietoa viikon 21 viikkokirjeestä. Viikkokirje lähetetään sähköpostitse kaikille Uratehtaan toimintaan mukaan ilmoittautuneille.

Ilmoittautumaan pääset tästä.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry