Urasummit tapahtuma 11.11.

Urasummit tapahtuma 11.11.

Urasummit 11.11.2021 klo 9-16.30.

Urasummit on MPS:n ja Lifeworksin järjestämä maksuton yksipäiväinen virtuaalitapahtuma, joka tarjoaa inspiraatiota ja uutta ajateltavaa uralle sekä vinkkejä uuden työn nappaamiseen. Uratarinoita ja -vinkkejä tapahtumassa jakavat mm. vuoden 2021 puhujaksi palkittu Camilla Tuominen, yrittäjä Elina Koivumäki, puskurityö-valmentaja Pia Klemetti sekä rekrytoinnin konkari Nina Kalajoki ja henkilöarvioinnin asiantuntija Jonathan Rasmus.

Tapahtuman aamupäivä on suunnattu asiantuntijoille kaikissa uran eri vaiheissa ja iltapäivän teemana on johtajien urapolut. Päivän puolessa välissä ja lopussa on mahdollista osallistua virtuaalisiin livehuoneisiin.

Yhdellä ilmoittautumisella pääsee katsomaan kaikki 10 haastattelua ja osallistumaan livehuoneisiin. Ilmoittautua voi täällä: https://www.urasummit.fi/

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry