Miksi Uratehtaalle?

Uratehtaalta potkua työnhakuun!

 

Haluatko hioa CV:si ja hakemuksesi huippukuntoon? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa tai mitä soveltuvuusarviossa tapahtuu? Oletko kiinnostunut suorista yrityskontakteista rekrytoijien kanssa? Mietitkö miten erottautua omalla osaamisella ja miten markkinoida osaamistasi?

Ilmoittautumalla Uratehtaalle pääset mukaan laadukkaisiin työnhakuaiheisiin koulutuksiin, keskustelemaan yritysten edustajien kanssa sekä tapaamaan muita työnhaussa olevia oman alansa rautaisia ammattilaisia. Uratehtaalaisten joukossa on mm. projektipäälliköitä, markkinointipäälliköitä, ohjelmoijia, testaajia, tuotepäälliköitä, HR-osaajia, taloushallinnon ammattilaisia, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, viestinnän osaajia, tuotekehittäjiä, eri alojen insinöörejä, lakimiehiä ja tutkijoita. Heitä kaikkia yhdistää työnhaun ajankohtaisuus ja kiinnostus uusia uramahdollisuuksia kohtaan.

Uratehtaan toimintaan pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Sen jälkeen voit ilmoittautua haluamiisi tapahtumiin. Ilmoittauduttuasi saat myös viikoittain sähköpostiisi viikkokirjeen, jossa kerromme meidän ja muiden tapahtumista, vinkkaamme työpaikoista ja koulutuksista sekä tiedotamme muista työnhakuun liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Uratehtaan ilmoittautuminen, toiminnassa mukanaolo ja tapahtumiin osallistuminen on maksutonta, vapaaehtoista, ei sido sinua mihinkään, eikä vaikuta työttömyystukiisi tai poissulje muihin työllistymistäsi edistäviin toimenpiteisiin osallistumista.

Ilmoittaudu projektiin tästä!

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry