Miksi Uratehtaalle?

Uratehtaalta potkua työnhakuun!

 

Haluatko hioa CV:si ja hakemuksesi huippukuntoon? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa tai mitä soveltuvuusarviossa tapahtuu? Oletko kiinnostunut suorista yrityskontakteista rekrytoijien kanssa? Mietitkö miten erottautua omalla osaamisella ja miten markkinoida osaamistasi?

Ilmoittautumalla Uratehtaalle pääset mukaan laadukkaisiin työnhakuaiheisiin valmennuksiin, keskustelemaan yritysten edustajien kanssa sekä tapaamaan muita työnhaussa olevia oman alansa rautaisia ammattilaisia. Uratehtaalaisten joukossa on mm. projektipäälliköitä, markkinointipäälliköitä, ohjelmoijia, testaajia, tuotepäälliköitä, HR-osaajia, taloushallinnon ammattilaisia, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, viestinnän osaajia, tuotekehittäjiä, eri alojen insinöörejä, lakimiehiä ja tutkijoita. Heitä kaikkia yhdistää työnhaun ajankohtaisuus ja kiinnostus uusia uramahdollisuuksia kohtaan.

Uratehtaan toimintaan pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Sen jälkeen voit ilmoittautua haluamiisi tapahtumiin. Ilmoittauduttuasi saat myös viikoittain sähköpostiisi viikkokirjeen, jossa kerromme meidän ja muiden tapahtumista, vinkkaamme työpaikoista ja koulutuksista sekä tiedotamme muista työnhakuun liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Uratehtaan ilmoittautuminen, toiminnassa mukanaolo ja tapahtumiin osallistuminen on maksutonta, vapaaehtoista, ei sido sinua mihinkään, eikä vaikuta työttömyystukiisi tai poissulje muihin työllistymistäsi edistäviin toimenpiteisiin osallistumista.

Ilmoittaudu mukaan Uratehtaan toimintaan tästä!

 

Uratehtaan saamaa palautetta:

”Sai rohkeutta hakea hyvinkin oman laatikon ulkopuolisia töitä.”

”Ollessani Uratehtaalla mukana hain tavallista aktiivisemmin töitä ja myös ko. yritykseen toisiin tehtäviin. En saanut sitä paikkaa, mutta aktiivisuuteni huomattiin ja työpaikka saatiin tehtyä. Tässä auttoi Uratehtaan Let’s do this -asenne.”

”Uratehdas järjestää erityisen tarpeellista vertaistukea ja rekrytointi-tapahtumia sekä neuvontaa.”

”Työttömäksi jäädessä menettää monta asiaa: palkan, työyhteisön ja säännöllisen päivärutiinin. Se oli yllättävän vaikea paikka. Uratehtaan toimintaan osallistuminen oli minulle hyvin tärkeää, sillä sen myötä sain uusia ”työ”kavereita, arvokasta tietoa työnhausta, säännöllistä tekemistä ja sparrausta. Ryhmässä oli positiivinen eteenpäin menemisen henki.”

”Kävin sparrausryhmässä ja sain sieltä uusia näkökulmia, vertaistukea ja toivoa.”

”Sain brutaalia palautetta, ns. potkun persuuksille. Tosi hyvä, nimittäin varsin turhaa hyväntahtoista läpsyttelyä riittää muutenkin. (Läpsyttely = nykyteekkarien kuvaus helpoille kursseille.) Ihan oikein, vaatimustaso pitää olla korkealla, muuten Uratehdas on turha.”

”Aktivoi, tuki ja kannusti.”

”Luin LinkedInin keskusteluryhmistä hyviä vinkkejä.”

”Vaikka en käynytkään kovin monessa tapahtumassa, jo pelkkä Uratehtaan olemassaolo antoi tärkeää taustatukea.”

”Uratehdas auttoi minua löytämään itseni ja potentiaalini uudelleen.”

”Walk for Jobsissa sain tiedon tästä työpaikasta.”

 

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry