Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle

Uratehdas-hankkeen rahoitus on päättynyt 31.12.2021. Uratehdas kiittää ja kumartaa asiakkaitaan, sidosryhmiä sekä yhteistyökumppaneitaan kuluneista vuosista!

————————————

Tervetuloa mukaan Uratehtaan toimintaan Sinä joka olet

  • työtön työnhakija
  • korkeakoulutettu tai työtehtäväsi ovat olleet ko. tasoa
  • etsit töitä ensisijaisesti Pirkanmaalta

Uratehtaan toiminnassa mukana olo on

  • vapaaehtoista
  • maksutonta
  • voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut

 

Sinun tulee täyttää tämä yleisilmoittautumislomake ennen kuin ilmoittaudut yksittäisiin tapahtumiin Uratehtaalla. Täytettyäsi alla olevat tiedot ilmoittautumisesi käsitellään ja saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Uratehtaan toiminnassa mukana olevien tiedot kerätään jäsenrekisteriin. Jäsenrekisterin käyttöoikeus on vain Uratehtaan työntekijöillä. Tietoja käytetään Uratehtaan toiminnan, tapahtumien ja koulutusten toteuttamiseen ja hankkeen raportointiin TE-toimistolle.

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry