Tule mukaan etänä uuteen Työnhaun sparrausryhmään!

Tule mukaan etänä uuteen Työnhaun sparrausryhmään!

Uuden Työnhaun sparrausryhmän ilmoittautuminen on nyt auki!

 

Ryhmä kokoontuu koronarajoitteiden takia etänä. Tarvitset ryhmän toimintaan osallistuaksesi käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden.

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka samalla kokoonpanolla viikoittain kokoontuu edistämään omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa omaan työnhakuun. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (torstaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on to 16.4.2020. Ryhmän koko on 8 – 10 henkilöä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Poiminta edellisistä ryhmistä saaduista palautteista:

”Ryhmään kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, koska ryhmässä oli hyvä yhteishenki ja sieltä sai vertaistukea ja vinkkejä työnhaussa. Ryhmän tehtävät selventävät omia ajatuksia työnhaussa.”

”Hyvien vinkkien lisäksi muiden ihmisten kanssa juttelu virkistää mieltä.”


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry