Tervetuloa mukaan Uratehtaan tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Uratehtaan tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Uratehtaan kevätkauden tapahtumiin! Tapahtumakalenterista näet tulevia työnhakuun liittyviä valmennuksia ja tapahtumia. Tapahtuman sivulta pääset myös ilmoittautumaan mukaan. Tapahtumakalenteri päivittyy tasaiseen tahtiin kevään edetessä.

Voit myös ilmoittautua mukaan päivittämään työllistymissuunnitelmaehdotustasi Uratehtaan avustuksella. Ajankohtia ja lisätietoa työllistymissuunnitelmaehdotuksen päivittämisestä löydät sivuiltamme.

Uratehdas on työllistymishanke korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille. Ilmoittauduthan ensin mukaan Uratehtaan toimintaan ja sitten haluamiisi tapahtumiin.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry