Tervetuloa mukaan Uratehtaan syyskaudelle 2020!

Tervetuloa mukaan Uratehtaan syyskaudelle 2020!

 

Elokuu on alkanut ja Uratehtaan toiminta aktivoituu jälleen. Toivottavasti sinäkin olet levännyt aurinkoisina kesäviikkoina ja nyt puhkut tarmoa aloittaa jälleen aktiivinen työnhaku.

Tapahtumakalenterimme on jo mukavasti täydentynyt syksyn tapahtumilla ja täydentyy vielä lisää. Käyhän tutustumassa ja ilmoittaudu mukaan!

Aloitamme tapahtumat pääosin etätapahtumina. Toivottavasti pääsemme pian näkemään toisiamme enemmän ihan kasvotusten! Koronakevään etätapahtumista saimme suurelta osin hyvää palautetta. Seuraamme tilannetta aktiivisesti, joten toki jatkossakin toteutamme ja tarvittaessa teemme nopeastikin päätöksiä toimintamme jatkamiseksi koronatilanteen edellyttämällä tavalla. Terveys on toki tärkeintä tässä kohtaa!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry