Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Uratehdas auttaa Sinua, korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä toiminut työtön työnhakija, matkallasi kohti seuraavaa ura-askeltasi.
Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Ilmoittaudu ensin mukaan Uratehtaalle, sitten valitsemiisi tapahtumiin / palveluihin.
Tarjolla on mm. työnhakuun liittyviä valmennuksia ja koulutuksia, työnhakuun liittyvää neuvontaa, yksilöllisiä uraohjauskeskusteluja, sparraus- ja vertaisryhmiä ja apua työllistymissuunnitelmaehdotuksen päivittämiseen. Lue lisää esim. tapahtumakalenteristamme!

Uratehtaan toiminnan mahdollistavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan akateemiset TEK, Insinööriliitto, Suomen Ekonomit, Tradenomit, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry, Akavan Erityisalat, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA ja Tampereen Insinöörit ry.

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry