Zoom tutuksi työnhakijalle Workshop (etänä)

Zoom tutuksi työnhakijalle Workshop (etänä)

  • 18.08.2020 09:30 — 18.08.2020 11:00
  • Etätapahtuma

Tule yhdessä testaamaan Zoomin käyttöä! Korona-aikana myös rekrytointi on siirtynyt yhä enemmän etäyhteyksillä tehtäväksi. Etäyhteystyökalujen käyttöä kannattaa harjoitella ennakkoon, eikä ”viime tipassa”. Myös Uratehtaan etätapahtumia järjestetään jatkossa tarvittaessa Zoomilla, joten tämä on hyvä tilaisuus tulla ennakkoon testaamaan Zoomia. Saat vinkkejä niin tapahtuman osallistujan kuin koollekutsujankin rooliin.

Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Valmentajana Tiina Keskinen, Uratehdas.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 17.8. klo 12.

Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry