Yritysten kontaktoinnilla vauhtia omaan työnhakuun

Yritysten kontaktoinnilla vauhtia omaan työnhakuun

  • 21.05.2019 13:00 — 21.05.2019 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule mukaan edistämään omaa työnhakua ja Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman järjestämistä!

Uratehdas järjestää jo 8. kerran Walk for Jobs -tapahtuman tällä kertaa perjantaina 30.8. klo 9 – 12 Pyynikin Urheilukentällä. Järjestelyissä on aina ollut mukana uratehtaalaisia samalla edistämässä omaa työnhakuaan. Tässä vaiheessa on ajankohtaista tapahtuman markkinointi ja yritysten kutsuminen mukaan. Mitä yrityksiä sinä haluisit tavata tapahtumassa?

Tässä tapahtumassa on tarkoitus perehdyttää uratehtaalaisia työnhakijoita Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman järjestämiseen, markkinointiin ja yritysten kontaktointiin. Tarkoitus on koota tapahtuman järjestämistä avustamaan tiimi. Nyt on tarjolla aasinsilta tapahtuman markkinoinnista oman osaamisen myymiseen, vinkkejä ja jo valmista materiaaliakin. Kaikkea materiaalia voit ja kuuluukin käyttää hyödyksi myös omassa työnhaussa! Aiheet:

  • Perehtyminen Walk for Jobs -tapahtuman ideaan
  • Tapahtuman markkinointi
  • Ideointia mukaan kutsuttavista yrityksistä
  • Vinkit yritysten löytämiseen ja yhteystietojen löytämiseen
  • Vinkit yhteydenottoihin, mm. soiton käsikirjoitus ja viestipohja
  • Harjoittelupuhelu
  • Mahdollista tehtävänjakoa

Lue juttu uratehtaalaisen työnhakijan kokemuksista viime vuoden tapahtuman järjestämisestä Uratehtaan kotisivuilta.

Osallistumalla tähän tilaisuuteen et vielä sitoudu tapahtuman pidempiaikaisiin järjestelyihin.

Halutessasi voit kysyä lisätietoa Tiinalta: tiina.keskinen@uratehdas.fi, puh. 050 558 6166.  Lisätietoa Walk for Jobs -tapahtumasta tästä.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 20.5. klo 12 mennessä.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry