Yrittäjyys ”for dummies”

Yrittäjyys ”for dummies”

  • 12.02.2019 09:00 — 12.02.2019 14:00
  • Otavalankatu 9A, Tampere
Otavalankatu 9A, Tampere

TAPAHTUMA SIIRRETTY MYÖHEMMÄLLE KEVÄÄLLE 2019.

———————————————

Työelämässä tarvitaan paljon erilaisia työelämätaitoja kuten asenne, oma-aloitteisuus, sosiaaliset taidot, palvelualttius, joustavuus, ammattitaito sekä kyky oppia uutta ja kehittää itseään. Nämä taidot ovat melko yleispäteviä, mutta juuri näitä työnantajat peräänkuuluttavat.

Tiesitkö, että yrittämisessä tarvitaan näitä samoja taitoja kuin työelämässä? Jokainen yllä olevilla taidoilla varustettu henkilö voisi siis periaatteessa toimia yhtä hyvin yrittäjänä kuin palkkatyöntekijänäkin. Tule kyselemään, kuuntelemaan ja keskustelemaan sinua askarruttavista yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista!

 

Koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisin esimerkein mitä yrityksen perustaminen tarkoittaa ja mitä se vaatii. Millainen ihminen pärjää yrittäjänä? Mikä on liikeidea ja mistä sen löytää? Kuinka paljon rahaa pitää olla, että voi perustaa yrityksen? Mistä asiakkaita löytyy? Miten yritys on kannattava? Miten hinnoitella yrityksen tuotteet ja palvelut? Mitä tukea yrityksen perustamiseen on saatavilla? Mikä on liiketoimintasuunnitelma ja mitä se sisältää?

 

Koulutuksen vetää Ensimetrin Yritysneuvoja Naomi Rask, joka on vuodesta 2003 yrittäjänä toiminut DI, AmO, Pilates-opettaja ja erikoiskosmetologi. Naomilla on lisäksi noin 10 vuoden työkokemus uravalmenjana ja työnhaunohjaajana toimimisesta. Voit kysyä lisätietoja suoraan Naomilta / 045-278 5373.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry