Walk for Jobs -tiimin elokuun startti

Walk for Jobs -tiimin elokuun startti

  • 07.08.2019 10:00 — 07.08.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Tervetuloa mukaan järjestämään yhdessä Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaa! Kaikki ideat ja tekijät tarvitaan mukaan!

Uratehdas järjestää jo 8. kertaa Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman Pyynikin urheilukentällä pe 30.8. klo 9 – 12. Tapahtumaa järjestämässä on perinteisesti mukana uratehtaalaisia työnhakijoita. Tehtävänä on esim. yritysten kontaktointi ja kutsuminen mukaan tapahtumaan, markkinointimateriaalin jakaminen ja somemarkkinointi. Lisäksi tarvitsemme tapahtumapäivänä vapaaehtoisia infotiskille, roudaamaan, kahvilatelttaan yms.

Tapahtuman markkinoinnin ohessa on loistava tilaisuus luoda verkostoa yrityksiin päin ja markkinoida myös omaa osaamista. Pieni porukka on jo ollut touko-kesäkuussa yritysten kontaktoinnissa aktiivisesti mukana. Kiitokset siitä! Mukana olevat saavat käyttöönsä markkinointimateriaalit sekä opastusta ja tukea tehtäviinsä. Lue Uratehtaan työnhakijan kokemuksia viime vuoden Walk for Jobsin järjestämisestä kotisivuiltamme.

Käsiteltävät aiheet:

  • Walk for Jobs -konseptin esittely
  • Markkinointimateriaali
  • Yritysten kontaktointi ja ohjeet
  • Kehitysideat
  • Järjestäytyminen ja tehtävänjako

Elokuussa markkinointia ja järjestelyjä tehdään erittäin ahkerasti. Kaikki ideat ja tekijät tarvitaan mukaan! Tervetuloa mukaan porukkaan!

Lisätietoja voit kysyä Tiinalta (tiina.keskinen@uratehdas.fi, 050 558 6166).

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry