Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma yrityksille ja työnhakijoille

Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma yrityksille ja työnhakijoille

  • 30.08.2019 09:00 — 30.08.2019 12:00
  • Pyynikin urheilukenttä, F.E. Sillanpäänkatu, Tampere
Pyynikin urheilukenttä, F.E. Sillanpäänkatu, Tampere

Walk for Jobs on pirteä ja liikunnallinen rekrytointitapahtuma, jossa rekrytoivat yritykset ja korkeakoulutetut (tai vastaavissa tehtävissä toimineet tai pian valmistuvat) työnhakijat kohtaavat toisensa. Uratehdas järjestää Walk for Jobsin jo kahdeksatta kertaa. Viime vuoden tapahtumassa oli paikalla noin 40 rekrytoivaa yritystä ja reilut pari sataa työnhakijaa.

Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Katso osallistuvien yritysten lista Uratehtaan kotisivuilta, ilmoittaudu mukaan ja tule paikalle liikunnallisissa, säänmukaisissa vaatteissa. Yrityksille on merkitty paikat kentän laidoilla. Löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros tai kaksi jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy.

Tapahtumaan osallistumisen tiedetään aiheuttaneen työllistymistä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on nyt auki yrityksille ja työnhakijoille.

Tervetuloa!

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry