Walk for Jobs jälkipuinti – miten hyödynnän käymäni keskustelut?

Walk for Jobs jälkipuinti – miten hyödynnän käymäni keskustelut?

  • 18.09.2018 12:00 — 18.09.2018 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Kohtasit Walk for Jobs tapahtumassa monia kiinnostavia ihmisiä ja kävit mielenkiintoisia keskusteluja. Osassa keskusteluissa päästiin selkeään next stepin määrittelyn, osa langanpäistä jäi ehkä vähän auki. Nyt on todella tärkeää varmistaa, että saat kaikki kohtaamasi ihmiset verkostoosi, oman osaamisesi varmasti rekrytoijien tietoisuuteen ja tapaamisehdotukset todellisuudeksi.  Tule yhdessä pohtimaan, miten  hyödyntää tapahtuman anti vielä jälkikäteenkin.

Unohditko jonkin kohtaamasi kiinnostavan yrityksen rekrytoijan nimen? Kiinnostuit erityisesti jostakin yrityksestä, mutta nyt et tiedä, miten mennä eteenpäin? Saatoit saada kehotuksen täyttää yrityksen avoimen hakemuksen tai lähettää CV:si kommentoitavaksi tai palata asiaan parin kuukauden päästä? Tule yhdessä pohtimaan ja löytämään paras toimintatapa ja tie eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 17.9. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry