Virtaa ja voimavaroja työnhakuun

Virtaa ja voimavaroja työnhakuun

  • 01.12.2020 09:00 — 01.12.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Työnhaussa tarvitaan positiivisia voimavaroja, taitoa palautua työnhaun kuormittavista tilanteista ja kykyä motivoida ja johtaa itseään.  Takaiskut ovat osa työnhakua ja yksi tärkeimpiä työnhaun taitoja onkin kyky käsitellä pettymyksiä ja johtaa tietoisesti omaa hyvinvointia.

Tässä koulutuksessa tunnistamme työnhaun stressitilanteita ja omia reagointimallejamme. Käsittelemme ajatusansoja, jotka saattavat estää meitä etenemästä ja harjoittelemme haitallisten tunteiden säätelyä. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa työnhakijan resilienssiä sekä tukea mielenhyvinvointia ja jaksamista.

Koulutus toteutetaan myönteisessä hengessä, ratkaisukeskeisesti. Kouluttajana on Loimu ry:n uravalmentaja Petra Bedda. Petralla on lähes kymmenen vuoden kokemus ihmisten ohjaamisesta erilaisissa työelämän muutostilanteissa.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään pe 27.11. klo 12.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry