Videohaastattelu ja video-CV

Videohaastattelu ja video-CV

  • 21.05.2019 10:00 — 21.05.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Liikkuva kuva on teknologian kehittymisen myötä noussut isoksi trendiksi työnhaussa. Videohaastattelut ovat nousseet viime vuosina vauhdilla osaksi rekrytointiprosesseja. Tule mukaan kuulemaan, mitä sinun kannattaa huomioida, kun saat kutsun ja valmistaudut videohaastatteluun.

Käymme läpi myös omien videoiden tekoa osana rekrytointeja – mitä huomioida, kun teet omaa videokuvaa. Käymme läpi video-CV esimerkkejä ja saat ideoita oman videon tekoon. Varmistetaan yhdessä sinun jatkoon pääsysi seuraavassa rekrytointiprosessissa!

 

Valmentajanasi toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 17.5. klo 12 mennessä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry