Verkostoituminen työnhaun tukena

Verkostoituminen työnhaun tukena

  • 22.09.2021 10:00 — 22.09.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Verkostoituminen työnhaun tukena

Keskiviikkona 22.9. klo 10-12

Työnhaun kenttä monipuolistuu koko ajan. Aktiivisen työnhakijan täytyy käyttää hakuvahteja, olla aktiivinen somekanavissa, kertoa avoimesti työnhaustaan ja ennen kaikkea verkostoitua. Sitra julkaisi tutkimuksessaan jo vuonna 2015, että 70 % kaikista täytetyistä työpaikoista olivat ns. piilotyöpaikkoja. Työ oli löydetty ja täytetty siis jotain muuta kautta kuin julkisen ilmoittelun perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että ne täytetään sopivilla henkilöillä siellä missä he tulevat vastaan, aktiivisesti verkostoitumalla. Kaikilla meillä on verkostoja. Niiden kasvattamista ja aktiivista hyödyntämistä voi oppia. Aloitetaan se tänään tässä koulutuksessa.

 

 

Aamupäivän aikana käymme läpi näitä teemoja:

  • Mikä verkosto?
  • Missä verkostoni ovat?
  • Miten kasvattaa relevanttia verkostoa?
  • Paras verkosto toimii moneen suuntaan
  • Töitä verkostojeni kautta

Koulutus sisältää myös verkostoitumista edistävän ryhmätyön.

Kouluttajana toimii FM ja ammatillinen opettaja Salli Joutsenoja, joka toimii TEKissä uravalmentajana. Sallin missio on auttaa ihmisiä löytämään oma, onnellisempi työelämänsä. Valmennus- ja koulutustyössä Salli ammentaa taustastaan rekrytointien ja HR:n parissa. Liittokentässä Salli on valmentanut ja kouluttanut vuodesta 2017.

Ilmoittautumiset viimeistään ma 20.9. klo 12.00 mennessä tai niin pitkään kuin ilmoittautumislomake on näkyvissä sivulla.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry