Verkostoituminen ei ole sitä mitä luulet – näin verkostoidut omalla tyylilläsi

Verkostoituminen ei ole sitä mitä luulet – näin verkostoidut omalla tyylilläsi

  • 20.08.2019 13:00 — 20.08.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Koulutuksen sisältö jakaantuu seuraaviin aiheisiin:

  • Koulutuksen teemaan virittäytyminen
  • Verkostoitumisen myytit ja kipupisteet
  • Kaksi askelta aitoon verkostoitumiseen
  • Työstetään yhdessä ryhmän ehdotuksia verkostoitumisen haasteista ja ratkaisuja
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Työpajan toteutuksessa näkyy Kumoukselle ominainen raikas ja puhutteleva lähestymistapa. Aihepiiriä käsitellään runsain käytännön esimerkein ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa.

 

Kouluttajana toimii Anna-Maria ‘Ama’ Leogrande (FM, KK). Ama on Kumous Career Partners Oy:n CEO, toinen perustaja ja työnhakusparraaja. Aman mielestä jokaisella ihmisellä on oikeus toteuttaa itseään tärkeäksi ja merkitykselliseksi kokemassaan työtehtävässä. Ennen Kumouksen yrittäjäksi siirtymistä Ama työskenteli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella työllisyyttä edistävissä hankkeissa, joissa kohderyhmänä olivat heikossa työmarkkina-asemassa olevat henkilöt, kuten pitkäaikaistyöttömät. Ama on kysytty puhuja erityisesti osaamisen tunnistamiseen ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan viimeistään 13.8. klo 12 mennessä. Tapahtuman toteutumiseksi tarvitsemme tietyn minimimäärän osallistujia 13.8. mennessä, joten jos aiot osallistua tapahtumaan, ilmoittauduthan ajoissa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen voit ilmoittautua mukaan, jos ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry