Verkostoidutaan & miten edistän työnhakuani kesällä?

Verkostoidutaan & miten edistän työnhakuani kesällä?

  • 16.06.2020 10:00 — 16.06.2020 12:00

Tule vapaamuotoisesti verkostoitumaan tähän ”kesäkauden” aloittajaistapahtumaan, jossa toivottavasti vilkkaan keskustelun ja vinkkien vaihdon lisäksi tutustumme toisiimme ja verkostoidumme. Lisäksi pohdimme, mitä kaikkea voi tai kannattaa työnhaun eteen kesän aikana tehdä, kun ”koko rekrytoiva Suomi” voi tuntua olevan kesälomalla. Myös Uratehtaan tapahtumat ovat tauolla heinäkuun ajan.

Meistä itsekunkin pitäisi myös ladata akkuja aktiivista syksyä varten. Kesä on niin lyhyt, että siitä pitää nauttia!

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 15.6. klo 12.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry