Vältä työnhaun psykologiset ansat!

Vältä työnhaun psykologiset ansat!

  • 25.05.2021 10:00 — 25.05.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Kuinka taklaan työttömän psykologiset ansat työnhaussa? Tiesitkö, että moni haastattelu loppuu kuin seinään haastattelijan korvien välissä, jos et käsittele hänen pelkojaan tai toimit väärin. Mitä tarkoittaa taktinen työnhaku konkreettisesti? Vältä miinat jo ennakolta ja osallistu tähän valmennukseen.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat teemat:

– Mitä ihmisten erilaisuus tarkoittaa haastattelun kohtaamisessa?
– Osaatko tunnistaa psykologiset ansat?
– Osaatko poistaa pelot?
– Miten viestit ulkonäölläsi oikein tai väärin?
– Miten viestit työttömyydellä oikein tai väärin?
– Miten viestit asemamuutoksesta?
– Oletko liian hyvä meille?
– Olemmeko liian huonoja sinulle?
– Olit sitten nuori tai yli viisikymppinen, miksi iästä tulee monesti rasite, vaikka sen pitäisi olla vahvuus?

Koulutuksen vetää Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jonka erityisosaamista ovat mm. urasuunnittelu, taktinen työnhaku sekä Internetin eri teemat. Lisäksi hän on Via Groupin ”Ihmisosaaja onnistuu” ja ”Taitokartta” -koulutusten sertifioitu valmentaja.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään pe 21.5. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry