Urawebinaari – Muuttuva työmaailma

Urawebinaari – Muuttuva työmaailma

  • 28.09.2021 09:00 — 28.09.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Työelämä on murroksessa, joka muuttaa perinteisiä käsityksiä radikaalisti. Koronan tuomat muutokset eivät myöskään jätä kylmäksi vaan nopeuttavat muutoksia. Haluathan sinä pysyä myös mukana?

WORKDAY DESIGNERS on alan opastaja ja nyt uratehtaalla Keskiviikkona 29.9. klo 09 -12 etätapahtuma.

Workday Designers, työelämän muotoilutoimisto.  He auttavat  ymmärtämään työn murrosta ja muotoilemaan työpäivistä ja -urista merkityksellisiä ja vaikuttavia.

Aku Varamäki on työpäivämuotoilija sekä työn murrosta käsittelevän Future proof – tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja, joka on valmentanut lukuisia suomalaisia uramuotoilukursseilla kohti uudenlaista ja omannnäköistä työelämää. Muotoiluprosessia sekä -ajattelua työssään hyödyntävä Aku haluaa tehdä jokaisesta oman työnsä neuvokkaan muotoilijan.

Hyppää siiville ja ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 22.9. klo 12:00

Lukaise lisää täältä: https://www.workdaydesigners.com/blogi/category/uramuotoilu

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry