Uratehtaan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuskokonaisuus

Uratehtaan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuskokonaisuus

  • 24.08.2020 — 11.09.2020
  • Etätapahtuma

Luontaiset taipumukset ovat tiedostamattomia eli automaattisia reagointimallejamme kohtaamiimme jokapäiväisiin tilanteisiin. Näitä omia reagointimalleja tai -taipumuksia pidämme luonnollisina ja ”normaaleina”.

Omien taipumusten tiedostaminen synnyttää oivalluksen, joka auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja vahvuuksia sekä omia kehityshaasteita esimiehenä ja työyhteisön jäsenenä.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™-menetelmä keskittyy omien luontaisten ajattelutyyliemme ja vahvuuksiemme löytämiseen sekä hyödyntämiseen. Menetelmän tekijät ja hyödyntäjät uskovat siihen, että ihminen menestyy työssään ja elämässään paremmin omia vahvuuksiaan hyödyntämällä kuin heikkouksiaan korjaamalla. Menetelmä tunnistaa henkilön ajattelun luontaisesti voimakkaimmat osatekijät, joiden varaan hänen kannattaa luontaisia vahvuuksiaan rakentaa. Se ennustaa sitä minkä tyylisiin asioihin mielenkiintomme luontaisesti suuntautuu ja minkä tyylisiä kriteereitä me suosimme päätöksiä tehdessämme. Lue lisää LUONTAISET TAIPUMUKSET™-menetelmästä tästä.

Uratehdas on ottanut käyttöön LUONTAISET TAIPUMUKSET™-menetelmän. Uskomme menetelmän ja analyysin auttavan sinua osana urasuunnitteluasi ja hahmottamaan omaa urapolkuasi. Analyysi auttaa myös hahmottamaan millaisissa työtehtävissä ja -tilanteissa parhaiten viihdyt, mihin sitoudut ja millaiset tehtävät tai tilanteet ehkä aiheuttavat haasteita. Eli menetelmä auttaa osaltaan sinua löytämään oman polkusi ja hakeutumaan oikeanlaisiin tehtäviin. HUOM! Tämä mahdollisuus ko. analyysiin on hyvin harvoin tarjolla maksutta, joten tartuthan tilaisuuteen uratehtaalainen!

Hakuprosessi Uratehtaan syksyn 2020 LUONTAISET TAIPUMUKSET™-valmennuskokonaisuuteen on avoinna. Ilmoita kiinnostuksesi ja perustele hakulomakkeessa, miten ajattelisit analyysisi tuloksia hyödyntää työnhaussasi. Parhaiten perustelleet hakijat pääsevät mukaan!

Valmennussisältö:

  • Henkilökohtaiseen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysikyselyyn vastaaminen
  • Yhteinen kokoontuminen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -ajattelun ja analyysin haltuunottamiseksi. Vetäjinä Jaana, Tiina ja vierailevana tähtenä yksi analyysin suomalaisista ”isistä” eli Jari Saarenpää. Ajankohta määritellään myöhemmin.
  • Omat LUONTAISET TAIPUMUKSET™-raportti ja
  • Henkilökohtainen analyysinpurkukeskustelu Uratehtaan Jaanan tai Tiinan kanssa erikseen sovittavana ajankohtana.
  • Jatkoprosessointi yhteisessä kokoontumisessa ryhmän kanssa analyysin herättämistä ajatuksista keskustelemiseksi sekä omien tulosten hyödyntämiseksi.

 

Haethan mukaan viimeistään pe 11.9. klo 15.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

 

Huom! Huomaathan, että voidaksesi hakea tähän valmennukseen, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehtaan palvelut on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry