Uratehtaan Digitaitopäivä nro 2/3 – Sosiaalinen media työnhaussa

Uratehtaan Digitaitopäivä nro 2/3 – Sosiaalinen media työnhaussa

  • 14.05.2019 09:00 — 14.05.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Päivän aikana tutustumme sosiaalisen median kanaviin työnhaun näkökulmasta. Tutkimme mitä hyötyjä LinkedIn, Twitter, Facebook ja Instagram tarjoavat, millaista tietoa niiden kautta voi saada ja miten itse kannattaa toimia somessa työnhakijana.

Huomaathan, että koulutukseen ei edellytetä ennakkotietoja sosiaalisen median kanavista. Avaathan kuitenkin itsellesi LinkedIn-tilin ennen koulutusta. Ohjeet siihen saat tarvittaessa kouluttajalta lähettämällä hänelle sähköpostia osoitteeseen marika.ojala@tjs-opintokeskus.fi.

Ota mielellään oma tietokoneesi mukaan.

Kouluttajana on viestinnän asiantuntija, kouluttaja, FM Marika Ojala TJS Opintokeskuksesta. Marika on kouluttanut ammattiyhdistystoimijoita sosiaalisesta mediasta, työnhausta ja osaamisen tunnistamisesta.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

 

Ilmoittauduthan viimeistään ma 13.5. klo 12 mennessä.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry