Uratehtaan Digitaitopäivä nro 1/3 – Asiantuntijatyön tekeminen ”pilvessä”

Uratehtaan Digitaitopäivä nro 1/3 – Asiantuntijatyön tekeminen ”pilvessä”

  • 09.04.2019 09:00 — 09.04.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Uratehtaan Digitaitopäivä 1 / 3

 

Asiantuntijatyön tekeminen ”pilvessä”

Moni työpaikka on ryhtynyt kehittämään toimistotyöhön liittyvää työn sujuvuutta siirtämällä yhteisesti tiimeissä tehtävän työn pilveen. Ominaisuuksiltaan emme välttämättä puhu kovin uusista asioista. Esimerkiksi OneDrive on ollut markkinoilla jo pitkään, mutta se, miten sitä työyhteisön arjessa käytetään, on alkanut muuttua. Tule digitaitojen aktivointipäivään kokeilemaan, onko muutos pilveen siirtymisessä pelkkää hypetystä, vai olisiko tässä hyviä käytäntöjä, joita haluaisit / sinun tulisi osata tulevassa työssäsi tai kenties harrastustoiminnassakin käyttää. Koulutuksessa käsitellään työkaluja, kuten GoogleDocs, Forms, SharePoint, Office 365 jne.

Huom! Ota mielellään oma kone mukaan.

Vetäjä: Inka Ukkola, TJS Opintokeskus

 

Uratehdas tarjoaa kevään 2019 aikana kolme digitaitopäivää, joista ensimmäisen aiheena ovat pilvipalvelut ja niihin liittyvät toimistotyön ohjelmat. Jokaiseen päivään ilmoittaudutaan erikseen.

Seuraavat digitaitopäivät ovat 14.5. ja 11.6. Mitä teemoja toivoisit, että niissä käsitellään? Esitä hyviä ja tarpeellisia sisältöjä sähköpostilla suoraan kouluttajalle osoitteeseen: inka.ukkola@tjs-opintokeskus.fi.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 8.4. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry