Tyylikkään CV:n tekeminen Canva-ilmaisohjelmalla – Uratehtaan Digitaitopäivä 3/3

Tyylikkään CV:n tekeminen Canva-ilmaisohjelmalla – Uratehtaan Digitaitopäivä 3/3

  • 11.06.2019 09:00 — 11.06.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Visuaalisesti näyttävä CV voi olla yksi keino erottua muista työnhakijoista. Tämän päivän aikana opettelemme käyttämään yksinkertaista taitto-ohjelmaa ja tekemään sen avulla tyylikkään oman CV:n. Tähän päivään kannattaa ilmoittautua, mikäli ei ole aikaisemmin käyttänyt taitto-ohjelmia. Opettelemme päivän aikana perustoiminnot. Ne on hyvä osata, sillä isossakin organisaatiossa voi käydä niin, että asiantuntija joutuu itse valmistamaan oman projektinsa tiedotusmateriaaleja. CV on hyvä harjoitustyö, sillä siinä käsitellään sekä tekstiä että kuvaa.

Ota mielellään oma tietokoneesi mukaan.

Kouluttaja on FM, datanomiopiskelija Inka Ukkola TJS Opintokeskuksesta. Hänellä on useiden vuosien työkokemus digitaalisten oppimateriaalien valmistamisesta sekä kulttuuritapahtumien ja koulutusten markkinoinnista.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 10.6. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry