Työttömyyden ja lyhyiden työsuhteiden vaikutukset eläketurvaan

Työttömyyden ja lyhyiden työsuhteiden vaikutukset eläketurvaan

  • 03.09.2019 10:00 — 03.09.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Tiesitkö, että pienenkin työn vastaanottaminen vaikuttaa tulevaan eläkkeeseesi? Tai mitä uusia eläkevaihtoehtoja sinulla on täytettyäsi 61 vuotta? Tule kuulemaan ajantasaista tietoa eläketurvalainsäädännössä ja siitä miten työttömyys ja työn vastaanottaminen siihen vaikuttaa.

Tilaisuudessa voimme pohtia myös yrittäjän eläkeasioita ja ns. kevytyrittäjyyden ja eläkkeen tämän hetkistä tilannetta. Tilaisuudessa on kouluttajana Anne Tamminen työeläkevakuuttaja Elosta. Anne toimii Elon yhteyspäällikkönä ja hänellä on erittäin hyvä ymmärrys myös vapaaehtoisesta eläkevakuuttamisesta sekä yrittäjän henkilövakuuttamisesta.

Halutessasi voit myös lähettää oman eläkkeisiin liittyvän kysymyksesi Annelle selvitettäväksi jo etukäteen osoitteeseen anne.tamminen@elo.fi. Tilaisuudessa käydään läpi vastauksia näihin kysymyksiin joko yleisellä tasolla yhdessä tai henkilökohtaisesti tilaisuuden jälkeen. Myös tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä.

Asiaan virittäytymiseksi voit myös käydä etukäteen tutustumassa omaan tulevaan eläketurvaennusteeseesi osoitteessa: www.tyoelake.fi

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 28.8. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry