Opiskelemisen mahdollisuudet työttömänä työnhakijana

Opiskelemisen mahdollisuudet työttömänä työnhakijana

  • 13.02.2019 13:00 — 13.02.2019 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Osaaminen ja osaamisen päivittäminen on kriittisen tärkeää nykyajan nopeasti muuttuvassa tietoon ja sen käyttämiseen perustuvassa työelämässä. Osaamisen kehittäminen on monesta syystä tärkeää myös työttömänä työnhakijana ollessa. Työttömyys myös tuo työnhakijalle monenlaisia mahdollisuuksia kouluttautua lisää.

Myös työvoimakoulutus voi olla juuri se ratkaiseva väline ja mahdollistaja, jolla saat jalkasi työpaikan ovenväliin ja työllistyt.

Tule kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset työvoimakoulutuksesta ja omaehtoisen koulutuksen rahoitusmahdollisuuksista. Asioista kertomassa ja kysymyksiisi vastaamassa on TE-palveluiden pitkän linjan koulutusosaaja Koulutusasiantuntija Jyrki Pietilä.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry