Työpaikka pois piilosta!

Työpaikka pois piilosta!

  • 11.11.2020 13:00 — 11.11.2020 15:00
  • Etätapahtuma

Sitran tutkimuksen (2017) mukaan työpaikoista 80% on piilossa. Koronatilanteessa kilpailu työpaikoista on kiihtynyt ja potentiaalisilla työnantajilla ei ole resursseja käydä läpi satoja hakemuksia. Osin tästä syystä työpaikat pysyvät visusti piilossa jatkossakin. Etäkoulutuksen aikana saat kattavasti vinkkejä piilotyön hakemiseen. Koulutuksessa käydään läpi:

  • Piilotyöpaikkojen tilanne
  • Uudentyyppiset nettialustat piilotyön löytämiseen
  • Kanavat, joista löytää piilotyöpaikkoja
  • Sosiaalinen median merkitys piilotyön löytämiselle
  • Eri tavat kontaktoida mahdollista työnantajaa

Kouluttajana toimii työelämän ravistelija, uravalmentaja Susan Calonius Coolla Oy:sta.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 10.11. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry