Työntekijän valintapäätökseen vaikuttavat tekijät työnantajan näkökulmasta

Työntekijän valintapäätökseen vaikuttavat tekijät työnantajan näkökulmasta

  • 06.11.2018 14:00 — 06.11.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Työnantaja miettii rekrytointipäätöksenteon yhteydessä mm. työnhakijan osaamista. Eli kohtaako työnhakijan koulutus ja työkokemus työnantajan tarpeet. Työnhakijan oikea asenne tulevana työntekijänä on todella iso pohdinnan aihe myös. Työnantaja miettii myös palkkauspäätöksen mahdollisia taloudellisia riskejä. Myös sopivalla iällä on merkitystä. Entäpä, kun tiedät olevasi ”hyvä tyyppi”, miten näytät sen työnantajalle työnhakutilanteessa?

Aiheesta meille tulee kertomaan ja meidän kanssa keskustelemaan talous- ja henkilöstöjohtaja Marke Tyrväinen Lännen MCE Oy:stä. Markella on 24 vuoden työkokemus taloushallinnon ja HR:n töistä teollisuus sekä it-alan yrityksissä. Hän on toiminut aktiivisesti rekrytoinnissa seitsemän viimeisen työvuoden ajan ja kehittänyt esimiestoimintaa 15 viimeisen vuoden ajan.

Ilmoittaudu viimeistään 5.11. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry