Työnhaun tarinataidot

Työnhaun tarinataidot

  • 20.03.2019 09:00 — 20.03.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tarinankerronnan tärkeydestä puhutaan paljon, mutta osataanko tarinoita kertoa? Työhakemukset ja yritystarinat ovat liian usein toistensa kaltaisia suoritusten ja pyrkimysten luetteloita, jotka unohtuvat saman tien.

Tarinankerronta oli vuosituhansien ajan tärkein tapa siirtää tietoa, siksi aivomme ovat muovautuneet hahmottamaan maailmaa tarinoina. Kun nykyaikana olemme ulkoistaneet tarinankerronnan viihteen ja median ammattilaisille, ovat omat tarinataitomme valitettavasti rapistuneet. On aika ottaa tarina takaisin haltuun!

Työelämän tarinankerronta ei ole tyhjänpäiväistä satuilua. Se on yksinkertaisesti keino pukea sanottavansa muotoon, joka ymmärretään ja muistetaan. Tarvitset tarinataitoja, kun esimerkiksi laadit työhakemusta, kerrot itsestäsi työhaastattelussa ja esittelet yritysideaasi rahoittajille tai mahdollisille yhtiökumppaneille.

Tällä kurssilla opit tarinankerronnan perusteet: mistä elementeistä tarina muodostuu, mikä tekee tarinasta mehevän ja muistettavan ja miten opit hyväksi kertojaksi.

Kouluttajana Risto Härkönen. Risto on puhetekniikkaan erikoistunut puhevalmentaja ja tarinateatterin ammattilainen. Hänellä on erityisosaamista mm. äänenkäytöstä ja tarinallisuuden hyödyntämisestä asiapuheessa. Voit tutustua Ristoon lähemmin osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/risto/ ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissa

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry