Työnhaun Sparrausryhmä 5 / 2020

Työnhaun Sparrausryhmä 5 / 2020

  • 02.11.2020 10:00 — 02.11.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Ryhmä on täynnä ja ilmoittautuminen ryhmään on näin ollen päättynyt.

————————–

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka samalla kokoonpanolla viikoittain kokoontuu edistämään omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa ja vinkkejä omaan työnhakuusi. Ryhmän koko on 8 – 10 henkilöä.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (maanantaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ilmoittautumalla sparrausryhmään jo alustavasti sitoudut osallistumaan ryhmän kaikkiin kokoontumisiin. Usein kyllä ryhmät ovat prosessin loppua kohden pienentyneet huomattavasi työllistymisen seurauksena! Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on ma 5.10.2020.

Koronarajoitteiden vuoksi ryhmän toiminta toteutetaan ainakin alkuvaiheessa etänä. Tässä tapauksessa ryhmän toimintaan osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden.

Ryhmä määrittää tapaamistensa aiheet tarpeidensa mukaisesti. Ryhmää vetää / yhteyshenkilönä toimii uratehtaalainen työnhakija. Tiina ja Jaana avustavat tarvittaessa.

Työnhaun sparrausryhmään ovat etusijalla henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet sparrausryhmätoimintaan.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry