Työnhaun sparrausryhmä 4/2021 alkaa elokuussa!

Työnhaun sparrausryhmä 4/2021 alkaa elokuussa!

  • 09.08.2021 10:00 — 09.08.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka kokoontuu viikoittain samalla kokoonpanolla kymmenen viikon ajan. Kokoontumisten tavoite on edistää omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa ja vinkkejä omaan työnhakuusi. Ryhmän koko on aloittaessa 8 – 10 henkilöä. Ryhmän täyttyessä avaamme ilmoittautumiset seuraavaan ryhmään.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ( esim. torstaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmä voi vaikuttaa itse viikoittaiseen säännölliseen kokoontumiseen. Ilmoittautumalla sparrausryhmään jo alustavasti sitoudut osallistumaan ryhmän kaikkiin kokoontumisiin. Usein ryhmät ovat prosessin loppua kohden pienentyneet työllistymisen seurauksena. Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on to elokuussa 9.8. klo 10 – 12.

Koronatilanteen vuoksi ryhmä kokoontuu ainakin alkuvaiheessa etänä. Ryhmän toimintaan osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Normaalisti ryhmä kokoontuisi Uratehtaan tiloissa Otavalankadulla, mutta vallitsevassa tilanteessa olemme toteuttaneet useampia sparrausryhmiä etänä. Osallistujat ovat antaneet niistä hyvää palautetta ja toteutusmuoto on todettu toimivaksi.

Ryhmä määrittää tapaamistensa aiheet tarpeidensa mukaisesti. Ryhmää vetää / yhteyshenkilönä toimii uratehtaalainen työnhakija.  Yleinen toimintatapa on ollut, että yksi ryhmäläinen vetää yhden tapahtumakerran ja sitten edetään vuorotellen. Uratehtaan Markku tai Birgitta avustavat tarvittaessa.

Voit ilmoittautua mukaan, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän ryhmään, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua muihinkin sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Aiemmin koronarajoitusten aikana sparrausryhmään osallistuneiden terveisiä sinulle, joka mietit miksi lähteä mukaan:

 

”Sain tsemppiä viedä omaa työnhakua eteenpäin. Sain paljon hyviä vinkkejä ja viikoittainen tapaamiskerta rytmitti hyvin viikkoa. Oli edes yksi sosiaalinen tapahtuma viikossa.”

”Sain ryhmältä energiaa, varsinkin näin poikkeusaikana! Lisäksi tietysti erilaisia ja uusia vinkkejä ja näkökulmia työnhakuun. Jos korona estää kasvokkain tapaamiset, niin ehdottomasti kannustan järjestämään näitä tapaamisia verkossa. Toimivat oikein hyvin.”

”Mahtava ryhmä, joka antoi energiaa ajoittain hyvinkin raskaaseen työnhakuun. Etukäteen suhtauduin epäilevästi näin omatoimiseen ryhmätoimintaan, mutta se epäluulo romuttui täysin.”

”Meidän ryhmä oli mahtava. Kaikki työskentelivät tosissaan mutta ei kuitenkaan tosikkomaisesti yhteisen tavoitteen parissa. Viikon kohokohta.”

”Sain mahtavan viiteryhmän tilalle kun työyhteisö jäi taakse ja vertaistukea, kannustusta ja hyviä vinkkejä.”

”Ehdottomasti positiivinen kokemus! Sain mahtavasta ryhmästä tsemppiä moniin itselleni vaikeisiin asioihin.”

”Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja voin suositella kaikille! Varmasti kaikkia alkuun epäilyttää ja jännittää tällainen konsepti, mutta avoimin mielin ja ilman paineita tällainen sujuu parhaiten.”

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry