Työnhaun sparrausryhmä 4 / 2020

Työnhaun sparrausryhmä 4 / 2020

  • 22.10.2020 10:00 — 22.10.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Ryhmän kokoonpano on vakio ja ryhmä on jo aloittanut. Jos haluat mukaan sparrausryhmään, seuraathan Uratehtaan tapahtumakalenteria ja ilmoittaudu seuraavaksi aloittavaan ryhmään.

——————————————–

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka samalla kokoonpanolla viikoittain kokoontuu edistämään omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa ja vinkkejä omaan työnhakuusi. Ryhmän koko on 8 – 10 henkilöä.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (torstaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ilmoittautumalla sparrausryhmään jo alustavasti sitoudut osallistumaan ryhmän kaikkiin kokoontumisiin. Usein kyllä ryhmät ovat prosessin loppua kohden pienentyneet huomattavasi työllistymisen seurauksena! Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on to 20.8.2020.

Ryhmän on tarkoitus kokoontua  pääsääntöisesti Uratehtaan tiloissa. Mahdollisten koronarajoitteiden vuoksi ryhmän toiminta voidaan kuitenkin tarvittaessa toteuttaa etänä. Tässä tapauksessa ryhmän toimintaan osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden.

Ryhmä määrittää tapaamistensa aiheet tarpeidensa mukaisesti. Ryhmää vetää / yhteyshenkilönä toimii uratehtaalainen työnhakija. Tiina ja Jaana avustavat tarvittaessa.

Työnhaun sparrausryhmään ovat etusijalla henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet sparrausryhmätoimintaan.

 

Aiemmin sparrausryhmään osallistuneiden terveisiä sinulle, joka mietit miksi liittyä mukaan:

”Itselleni suurin asia oli tosiaan ihmisten parissa oleminen, mikä aktivoi ja loi energiaa. Minulle kävi niin, että kun päätin lähteä kotoa moniin (muihinkin) työllistymistä edistäviin ryhmiin, alkoi heti tapahtua positiivisia asioita – ja työllistyin.”

”Ryhmään kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, koska ryhmässä oli hyvä yhteishenki ja sieltä sai vertaistukea ja vinkkejä työnhaussa. Ryhmän tehtävät selventävät omia ajatuksia työnhaussa.”

”On mielenkiintoista kuulla ihmisten taustoja ja tarinoita. Huomaa että niin monenlaisella taustalla ja osaamisella voi jäädä työttömäksi, pitkäksikin aikaa. Meitähän oli siis pelkkiä hyviä tyyppejä ryhmässä, asenteesta ei työllistymisemme ole kiinni, vaan tuurista, suhteista ja suhdanteista.”

”Että verkostoitumalla mahdollisuudet duunin saantiin kasvaa, kun voi kuulla hyviä vinkkejä. Sitä paitsi on hyvä liikkua ”ihmisten ilmoilla”.”

”Hyvien vinkkien lisäksi muiden ihmisten kanssa juttelu virkistää mieltä.”

”Hiljaista tietoa on saatavilla kokeneilta työnhakijoilta, jos kuuntelee ja kyselee.”

”Et ole yksin, muut miettivät samoja asioita, yhdessä keksii enemmän, säännöllistä tekemistä/kotoa lähtemistä.”

”Mukaan vaan! Yksin ei kannata jäädä. Siellä annetaan vinkkejäkin työpaikoista.”

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry