Työnhaun Sparrausryhmä 1 / 2020

Työnhaun Sparrausryhmä 1 / 2020

  • 23.01.2020 10:00 — 23.01.2020 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Ryhmä on täysi ja siten ilmoittautuminen ko. ryhmään on päättynyt.

————————————————————————————————-

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka samalla kokoonpanolla viikoittain kokoontuu edistämään omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa omaan työnhakuun. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (torstaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on  noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on to 16.1.2020, mikäli tulee ryhmä täyteen. Ryhmän koko on 8 – 10 henkilöä.

Ryhmä määrittää aiheet tarpeidensa mukaisesti. Ryhmää vetää / yhteyshenkilönä toimii uratehtaalainen työnhakija. Tiina ja Jaana avustavat tarvittaessa.  Ryhmään ilmoittautuneilta odotetaan säännöllistä osallistumista ryhmän toimintaan.

Työnhaun sparrausryhmään ovat etusijalla henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet sparrausryhmätoimintaan.

Varaamme oikeuden yksittäisten päivien aikataulujen tai kokoontumispaikan mahdollisiin pieniin muutoksiin mahdollisten päällekkäisten tilavarausten vuoksi.

 

Aiemmin sparrausryhmään osallistuneiden terveisiä sinulle, joka mietit miksi liittyä mukaan:

”Itselleni suurin asia oli tosiaan ihmisten parissa oleminen, mikä aktivoi ja loi energiaa. Minulle kävi niin, että kun päätin lähteä kotoa moniin (muihinkin) työllistymistä edistäviin ryhmiin, alkoi heti tapahtua positiivisia asioita – ja työllistyin.”

”Ryhmään kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, koska ryhmässä oli hyvä yhteishenki ja sieltä sai vertaistukea ja vinkkejä työnhaussa. Ryhmän tehtävät selventävät omia ajatuksia työnhaussa.”

”On mielenkiintoista kuulla ihmisten taustoja ja tarinoita. Huomaa että niin monenlaisella taustalla ja osaamisella voi jäädä työttömäksi, pitkäksikin aikaa. Meitähän oli siis pelkkiä hyviä tyyppejä ryhmässä, asenteesta ei työllistymisemme ole kiinni, vaan tuurista, suhteista ja suhdanteista.”

”Että verkostoitumalla mahdollisuudet duunin saantiin kasvaa, kun voi kuulla hyviä vinkkejä. Sitä paitsi on hyvä liikkua ”ihmisten ilmoilla”.”

”Hyvien vinkkien lisäksi muiden ihmisten kanssa juttelu virkistää mieltä.”

”Hiljaista tietoa on saatavilla kokeneilta työnhakijoilta, jos kuuntelee ja kyselee.”

”Et ole yksin, muut miettivät samoja asioita, yhdessä keksii enemmän, säännöllistä tekemistä/kotoa lähtemistä.”

”Mukaan vaan! Yksin ei kannata jäädä. Siellä annetaan vinkkejäkin työpaikoista.”

”Ryhmässä mukavampaa pähkäillä kikkoja työllistymiseen kuin ittekseen kotona.”

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry